|
Никола Г. најдобар или најлош премиер? |
Внеси реплика | страница <1 6162636465 77> |
Автор | |
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Според ова испитување владејачката партија има 19 отсто од поддршката на граѓаните, СДСМ има 13 отсто, ДУИ има седум отсто од поддршката на граѓаните, четири отсто има ДПА, а 1,5 отсто има Обединети за Македонија. Но, сепак најголем дел од граѓаните на прашањето за поддршката на политичките партии одговориле со “не знам“ - 27 отсто, а 14 отсто одговориле дека немаат да гласаат ниту за една партија. Анкетата е направена на репрезентативен примерок од 1100 испитаници......
Дали на Мекедонецот конечно почнаа да му се отвараат очите и ја виде лажната "мона лиза смајл"......
Капак на се, ВМРО му порачува на СДСМ да не се занимаваат со анкети, туку да земеле нешто да работат.....леле мори мајко, која иронија....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mi e prijatno koga ke cujam deka na VMRO rejtingot pagja, ama toa bese i ocekuvano po golemiot broj na greski koi gi napravi premierot so negovata tajfa. Dobro pocnaa, nekako jako so entuzijazam, ama toa pocna da se vrti protiv nego. Nikogas edna vlast vo MK nema da ima tolkava podrska kako sto ja imase ovaa vlada do pred edna godina. Greskite pocnaa da se redat vo momentot koga Grujo go otfrli Taci za sojuznik a go zema Ahmeti. Ahmeti i negovite se tipicni komunjari i prirodno se svrteni kon SDSM. Vtoro, ogromni zafakjanja od budzetot na tovar na obicniot gradjanin i stopanstvoto. Poglednete gi samo kaznite za soobrakajnite prekrsoci. Investiciite sto gi vetuvase nikade gi nema. Normalno e deka rejtingot ke pagja. Samo mi e krivo sto posle ovoj debakl na sekakov plan za obicniot gradjanin ke ostane edna golema dilema. I da ima novi predvremeni izbori i da bidat redovnite ne e bitno. Na kogo da mu se dade doverbata. Za BC ne doagja predvid, za izlitenite politicarcinja vo SDSM ic. Grujo i kompanija i niv gi vidovme, 3 i pol god. se i mnogu poveke vreme od ona sto treba da se vidi deka nekogo go biva ili ne. Dali pak takva ni e sudbinata, da ne ne biva, koj znae?????
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Правење компарација ...помеѓу понудите на политички план..е неблагодарана работа..и дава чуство на прикриена пристрасност
на тој што ги чини..и јавно презентира.
Од едноставна причина..што ...секоја и секаква компарација ...за да биде најмалку кажано приближно иста..би требало да се и идентични и рамките за компарарирање...
Особено важен е и периодот на компарацијата...кај едните е скоро 15 години девастирање во континуитет..а кај другата опција се и дејанија видливо насочени кон спасување на сето она што од предходниците било во фаза на разградба..а на неколку во низ Избори..од гласачите е спречено...
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
САМО со добар премиер ништо не се може.
И до кога компарација со ’’оние’’ Нив народот ги казни, им ја зема довербата, ама што сторија ’’овие’’ на кој им е дадена доверба затоа што биле поинакви?! Му дадоа на народот нешто поарно?Да не се лажеме и да не продаваме демагогија. Мотичево и на овие им копа кон нив. Ни овие не измислија мотика која копа кон народот. Тука се, меѓу нас. Ги гледаме како за кратко време купија бесни коли, нови станови за секој член од семејството. Како тие, така и овие. Не е само до премиерот, та ни тие некогашни, та ни сегашниот. Тој си е арен, ама ова излегува како вистината за Тито на времето, никој не му ја кажува вистината. Држењето во заблуда е најдоброто орудие на тие околу кои си се богатат на сметката на дадената доверба на еден човек. Полека народот се свестува, ама џабе е. |
|
Zeksi71
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Novace
Taman rabota ako cekam 15 god. za da recam deka ovoj segasniot ne go biva. Toa se gleda odma, pomina li godina, nema li investicii, nisto od toa ne biva. Narodot vise nema vreme za cekanje, pa da isprobuva, da ceka itn... I rodjen brat da mi e ako ne go biva mu vikam brat ne te biva. |
|
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najdobar jet i naka mu jet srecen imendeno vcerasen i da zivit usce 200 godini
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Brgu kje padne.
Kje se zboguva so politikata. Ne e za vo politika. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a koga ke se zboguva i so lichnata sloboda,...i na drugite kako nego,...togash ke pochnam da pejam slavopjki za drzavata i nejziniot narod.
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo pravo si brza. Seto dosegashno kje mu se vrati kako bumerag ama so toa kje gi povleche i onie od sdsm.........i neka im e airlija slobodata vo ramki.......e shto da mu/im pravam/ime.toa shto si go zasluzuva si go zasluzjuva.
|
|
|
|
ansasho
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
20 години не водел ... а сега не води паметен не може да ја исправи државата за 3,5 години.
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убедливо најлошиот....
Само прашање на време кога ќе им се отворат очите на "хипнотизираните"....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Zeksi71
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovde hipnozata e mnogu jaka, ovde tesko oi se otvaraat
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Definitivno NAJlosh
.
|
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
човек кој секојдневно тоне во своите лаги и лажни ветувања .......
човек кој се изгуби помеѓу желбите и можностите но за жал , човек кој се ’ уште ја има поддршката стекната со нереални партиски вработувања на сметка на буџетот ..........
човек кој владее со железна рака и ја поништи каквата - таква демократија во РМ ........
за жал , НАЈЛОШИОТ кој некогаш сме го имале во тесниот избор на конк*ренти .....
|
|
Внеси реплика | страница <1 6162636465 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |