|
Крива Паланка |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | ||
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i uabavi devojkki imate
|
||
sladjana_d
Група Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kriva Palanka e najnajnajprekrasnoto mesto sto postoi!!!!!!!!!!!
|
||
The first step to getting the things you want out of life is this: Decide what you want.
|
||
Sveto
Група Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
има убави и атрактивни туристички места кои вредат да се видат
Изменето од Sveto - 19.Декември.2009 во 14:33 |
||
Probaj se vo zivotot, no na krajot izberi go najdobroto...
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
како туристичка дестинација самата Крива паланка не е воопшто интересна, едноставно мирно место за живеење и толку
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А што и е интересното на Кр. паланка ке нешто не ми текнува?
Градот е еден главен пат и ништу повеке.И малце преди Паланка кога доагjаш од Бугариja в едно село долу во ниското има базеjн.Е секогаш кога го видим умирам од смев.Како може да ти текне да создадеш базеjн коj се види од магистралата???
А и таму до стадионот има еден бус коj седи сигуpно повеке од 20 години и пишува вpз него "Пpолетеp".Нема ли коjда го помести да не се гледа пошто многу pужно изгледа од стpани? Изменето од емил - 19.Декември.2009 во 18:45 |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И се пак нешто навистина убаво во Паланка.........
|
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toчно така, нема никакви посебни знаменитости, освен некој манастир и црква, кој ги има на секој чекор во македонијава наша. |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па и манастирот Осоговски не знам колку може да се смета како дел од градот
малку ми е смешно што секој дел од општината го сметаат за град, исто како ја да речам дека Матка е во Скопје инаку не ме разбирајте погрешно, ја ценам Крива паланка како секое друго ќоше од државава Изменето од zabegan - 20.Декември.2009 во 19:14 |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Sveto
Група Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Луѓето или не знаат географија воопшто, или никогаш не биле таму...
|
||
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па аj запознаj ни су убавините на Паланка.Еве jас ни сум македонец ,а само сум поминувал преку Паланка.Што убаво има таму?
|
||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Sveto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има и хотели и места за преноќување, инаку во никој случај не можеш да запонаеш некое место ако само поминуваш низ него...
|
||
|
||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Sveto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
krivapalanka.info krivapalanka.gov ima uste ako sakas :) < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
||
|
||
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |