|
Што ја прави жената посебна... |
Внеси реплика | страница <1 89101112 18> |
Автор | |
-Goldi
Сениор Регистриран: 09.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 750 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zenata se custvuva deka e posebna koga ke zabelezi deka mu e privlecna na mazot. No cesto, zenite ja tolkuvaat fizickata privlecnost na pogresen nacin. Bidejki tie gi gledaat nestata od poinakva gledna tocka, zenite mislat deka mazite gi dozivuvaat i mentalno i emocionalno privlecni, a ne samo fizicki
--------
|
|
-----G O L D I------
|
|
Rebelde
Група Регистриран: 10.Декември.2009 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 53 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жената ја прави посебна, поседувањето на дупли софтвер у црпката и тоа со поголем РАМ. Нас мажите ни фали такво нешто. Ама и покрај тоа најголемите гении на веков (со исклучоци) се мажи.
А за физикусот, абе жената е Мрена. Море не бе, Јагула е. Ем грабливец, ем витка, ем и во морска и во слатка вода вирее, ем никоја мрежа не ја сопира, ем крвта и е отровна. Јагула на блгарски се казва Змиорка. Изменето од Rebelde - 19.Декември.2009 во 16:54 |
|
Живот ли е, па да го опишеш!?
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne baraj sovrsenstvo vo carstvoto na nesovrsenosti ..... Sekoja zena e posebna na svoj i edninstven nacin .... ama samo preku ocite na toj sto ja gleda..... Posebno merilo za izdeluvanje na nekoja od tolpata kako edinica merka za "posebnost" nema .. onaa sto za nekogo pretstavuva vrv za drugi e prvo skalilo ...... |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само жена која ме сака може да биде посебна, а сите други се никакви и не знаат што сакаат.
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kao site e*aci...kao site mnogu intelekt...kao lazni standardi...i kao ona sto ne sme...
Zarem ni mislite deka ke si imate ona sto sakate...ili CEL OBROK? Sto ne mozete da go svarite...???? |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
marija-92
Сениор Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Би сакала да се осврнам на овој дел.. Ќе те замолам да не генерализираш, и да ми го образложиш ова од твој личен аспект. |
|
Perfekt BoI
Нов член Регистриран: 29.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зената ја прават посебни стилот со се облекува таквите нови модни работи кои си следи изгледот нормално е, разли4ни се от нас машките...само имаат ПМС и
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тоа што е жена
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti be ne se citiraj sam sebe ..... znaeme deka si umna glava ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vnatresnata ubavina
|
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srekata...kniga koj ke se najde dobar pisatel da ja dopise.....ne bi znaela drugo za posebnost da vi napisam....
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ништо посебно...исто како и кај мажот....убавината на душата ....
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |