|
Духови |
Внеси реплика | страница <1 2930313233 42> |
Автор | ||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од кај го извади бре ова...Само што го читав и се наежив... Али сигурно има некое објаснување за работава... И срам да му е на духот...Како смее он така некултурно да зјапа |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за духот што гледал во неговиот леш...
еве ќе ви кажам само нешто: 1.за да фатиш дух на камера треба да имаш топ технологија, фотоапарат со инфрацрвени зраци таму и ред други работи.. тоа значи дека обичен човек со обична камера или фотоапарат не може да фати дух.. значи според мене ова е монтажа |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Hahaha siguren li si??? Da ti dadam sakas nekolku videa sto bas protivrecat na tvojot post? |
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ајде баш сакам да видам |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=HdJ5J-c7nYM&feature=fvw
POCNI OD OVOJ LINK I IZGLEDAJ GI SITE PARTS (5 SE) PA UVERI SE I SAM.... |
||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
друже малку е језиво затоа утре ќе ги гледам |
||
|
||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahaha kuti od preeska gi gledam i celo vreme so podpuluvam zad mene da ne ima nekoj... |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу језива работа е ова духот гледа во својот леш, ме потсети на Патрик Свејзи во “Дух“ кога исто така гледа во својот леш, верувам зашто да не.
Знам дека на форумов имаме луѓе кои се бават со професионална фотографија и се врвни во тоа, ве замолувам ако ѕирнувате овде, да ни кажете што мислите за сликите? Дали се монтирани? Изменето од maria_magdalena - 16.Декември.2009 во 10:50 |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ја имав средба со еден дух. ми рече сите да ве поздрвам и дека ќе поминел да ве види
|
||
|
||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala fala kazhi mu ti na nego deka baknezhi mu prakjam... se razbira ako e zhensko i ubava ako e < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе не се заебавај те со темава..
читав пред некој ден за духовите и малку има језиво во книгата |
||
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hmmm...deca ne veruvajte
|
||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па и не верувам анитче |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 2930313233 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |