|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 4243444546 525> |
Автор | |
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
plis don't sey fogive me-madona
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sorry, SORRY
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poderi pozivnicu, otkazi veceru, prevari muza |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeee bravo cecka , svaka ti cast :))))))))))))) a sega nesto ubavo od vlado georgiev Nisam kao on
nisam kriv a ni tebe ne krivim kad te vidim ja se priblizim a kad ti pridjem ja te obidjem dugo samujem, a ti si sada s njim ja po svom i nikog ne molim ja ne zelim biti s bilo kim i voljecu te dok sam ziv nisam kao on, ali briga me za to vise mi ni ti, nista ne znacis s tobom ne, a ni bez tebe i bolje sam zasluzio, zar ne nisam kao on, ja nisam kao on sad bi ti, al' je prekasno za nas jer ja nisam nisam, nisam nisam, nisam kao on |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pada kisha napolju pada mi kroz prozora a ja sama kod kuce.....
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
седим, плачем тугујем... |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti si kisho lazliva mene dragi ne vara ja sam njemu najdraza |
|
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бјежи кишо спрозора...
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
volio bih da si tu ove noci tako trebash mi.... |
|
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti si savrshenstvo bez mane ti si deo vojnickih snova ti si lutka sa naslovne strane i treba ti lova..... |
|
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i feel it once again...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ko me tira da je probam
da je vako zavolim ... |
|
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
projdi vilo svojim tilom.....
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 4243444546 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |