|
Што е поиритирачко од лабав ластик на чорап |
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Автор | |
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нешто најиритирачко е Lucky Luck да биде поразен од страна на Далтони!!! ( иако тоа е нешто не возможно )
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kjuti kakvi chorapi.....
isposednata relaks vo kafich ova ona..... i sega treba da se stane da se odi.... lele mora sve da se digne farmerki ova ona bluza...... da se namestish toa sve se rastrkalo kade saka po teloto... a siteeeeee zapjat vo tebe..... lele iritirachkooooooooooo Изменето од bijonse1 - 14.Октомври.2009 во 12:03 |
|
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од mistake - 30.Јануари.2011 во 17:42 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога се обидуваш да се влезеш кај пријателот а не успеваш никако, па ни кога си поканет на мекици
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
она..:
мајка ми:Сине, ај остај го компјутерот и земи да учиш математика
Јас: Е не станувам
Мајка ми:Море стани мрзо, пак ќе добиеш кец
Јас:е, ако де, и 1 мора некој да има
Татко ми: Ај сеа, сите треба да те молиме, СТАНУВАЈ МОРЕ ДА НЕ ТИ ДОЈДАМ ТАМУ.... итн итн итн...додека не станам..
Е ко ќе станам одам да си легнам....
Стварно ме иритира кога не ме оставаат барем 30 дена месчно да не учам Изменето од volkswagen - 14.Октомври.2009 во 21:59 |
|
pane_juventus
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poiritiracko e labav lastik na gaki
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
живееш на девети спрат и снемало струја
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poiritiracki e koga preramkite od prslukot ke ti se otkacat i ti pagjaat preku ramena a si na rabota so 100 lugje
Idi pa namesti gi da te vidam
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лоша ситуација |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прслукот од јаже да падне врз главата на соседот од балконот под тебе додека тој пие кафе.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
поиритирачко од лабав ластик?
лабав мозок |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама мене повеке ме иритира лабав морал или...по скоро имитирането на морал..
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хммм...
Кога типацот после посетата во веце, заборавил дека е машко, и не го кренал капакот од шољата, па се измочал по капакот и перем парче направил, а потоа и заборавил вода да пушти, па смрди труе на мочка...Добро бе мужиша едни, како не ви е јасно дека се моча ВО шоља, а не НА шоља и ОКОЛУ неа! И има уште бајаги вакви... Изменето од tiggy_sparrow - 18.Декември.2009 во 17:08 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
два лабави ластика
|
|
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |