IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Знам дека........
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Знам дека........

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 275276277278279 360>
Автор
Порака
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 22:40
знам дека овие младоженците сите збунети...смешен
кој вика сдк, кој знам дека, кој се прашува.... ах таа љубов шо прави...мечтаење
Кон врв
Македон Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Регистриран: 20.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 9928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 22:40
Originally posted by Iron Man Iron Man напиша:

Originally posted by Tetratka Tetratka напиша:

ЗНАМ ДЕКА САНИ ГО САКАМ МАКЕДОН - И ЌЕ БИДЕ НЕГОВА ЖЕНА...И МОЈА КУМА...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

иииииииииииииииииииии изненадување тага сршено%20срце

знам дека мене никоја не ме сака од форумот сршено%20срце

знам дека....те лаже, тој треба да се жени, па се шутка, се матка, никако да каже ДА. НЕвестата кажа, тој молчи. Ајде бре зете, доста се шуткаш веќе.лутина
Кон врв
Tetratka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Септември.2008
Локација: дрвара
Поени: 5153
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tetratka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 22:41
зд... ќе има свадба...забава
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!

Кон врв
Sunny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Регистриран: 01.Октомври.2008
Поени: 19874
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 22:43

зд ... ова значи дека прифати зетот   

Изменето од Sunny - 17.Декември.2009 во 22:43
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!    
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tetratka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 22:44
па треба и невестата - сани и македон...

Кон врв
Македон Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Регистриран: 20.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 9928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 22:47
Originally posted by Sunny Sunny напиша:

Е бре зете конечно бре, резил голем се сторивме, невестата толку да го чека зетот, наместо обратно да е. Ајде сега оди со невестата, доста се моткаш каде што не треба. Ајде аирлија работа нека е!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tetratka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 22:49
македон го извадивме од историја... и сега не сака свадба да прави...

е ова не можам да о разберам....

а три дена - прсти испокршивме со анастеа да го ожениме... и сега мене ми продава пуфки,...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 23:07

ЗНАМ ДЕКА САНИ ГО САКАМ МАКЕДОН - И ЌЕ БИДЕ НЕГОВА ЖЕНА...И МОЈА КУМА...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
иииииииииииииииииииии изненадување тага сршено%20срце знам дека мене никоја не ме сака од форумот сршено%20срце

зд ти си женет човек и треба да си седеш мирен
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!    
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 23:21

е ај да не прифатам плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 23:23

иииииииииииииииииииии изненадување тага сршено%20срце знам дека мене никоја не ме сака од форумот сршено%20срце

зд ти си женет човек и треба да си седеш мирен

але како женет кој те лажи збунетост

ни жена ни деца имам

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tetratka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 23:24
ајде бе... ајрон и сани ... сакаме свадба...големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 23:25

ајде бе... ајрон и сани ... сакаме свадба...големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

Господ мислам Сани да те слушни голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 23:29
зд ... ги видов заедно со децата тагасршено%20срце
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 23:33

зд ... ги видов заедно со децата тагасршено%20срце

знам дека од толку шо си заљубена во мене (а не сакаш да признаеш) дека секој кој ке го видиш на мене те потсеќа тага
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 275276277278279 360>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.