|
Знам дека........ |
Внеси реплика | страница <1 275276277278279 360> |
Автор | |||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
знам дека овие младоженците сите збунети...
кој вика сдк, кој знам дека, кој се прашува.... ах таа љубов шо прави... |
|||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
знам дека....те лаже, тој треба да се жени, па се шутка, се матка, никако да каже ДА. НЕвестата кажа, тој молчи. Ајде бре зете, доста се шуткаш веќе. |
|||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
зд... ќе има свадба...
|
|||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
зд ... ова значи дека прифати зетот Изменето од Sunny - 17.Декември.2009 во 22:43 |
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па треба и невестата - сани и македон...
|
|||
|
|||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е бре зете конечно бре, резил голем се сторивме, невестата толку да го чека зетот, наместо обратно да е. Ајде сега оди со невестата, доста се моткаш каде што не треба. Ајде аирлија работа нека е! |
|||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
македон го извадивме од историја... и сега не сака свадба да прави...
е ова не можам да о разберам.... а три дена - прсти испокршивме со анастеа да го ожениме... и сега мене ми продава пуфки,... |
|||
|
|||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
зд ти си женет човек и треба да си седеш мирен |
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
е ај да не прифатам |
|||
|
|||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
але како женет кој те лажи ни жена ни деца имам |
|||
|
|||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ајде бе... ајрон и сани ... сакаме свадба...
|
|||
|
|||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Господ мислам Сани да те слушни |
|||
|
|||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
зд ... ги видов заедно со децата
|
|||
|
|||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
знам дека од толку шо си заљубена во мене (а не сакаш да признаеш) дека секој кој ке го видиш на мене те потсеќа |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 275276277278279 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |