|
Знам дека........ |
Внеси реплика | страница <1 274275276277278 360> |
Автор | |||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Од што има трема нашиот зет, дури и букви меша. Не бре, невестата твоја те чека цел ден, што се забави толку, те чека цел ден, види во цело РАЗНО, само за тоа пишувала. Немој да си играш мајтап, срамота, те чита народов. |
|||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
знам дека...Немаше појма дека знам да читам од уста
знам се што кажа |
|||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па КОЈ ЌЕ МИ БИДЕ КУМ.....????????????????????????? |
|||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Како бе кој ќе биде кум?! Јас, лично и персонално! |
|||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
зд ... тетратчево ич не треба да се секира ... се ќе наредиме ... само нека се спрема за својата свадба...
|
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ако македон е кум - тогаш треба да има ЖЕНА... ЗНАЧИ ОН ТРЕБА ПРВ ДА НАПРАВИ СВАДБА - АКО МЕ САКА - ЗНАЧИ ТРЕБ ПРВ ДА СЕ ОЖЕНИ ЗА ДА МИ БИДЕ КУМ.........
|
|||
|
|||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
знам дека pcelka офлајн... Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Онлајн статус: Офлајн Пораки: 3091 Изменето од Tetratka - 17.Декември.2009 во 22:33 |
|||
|
|||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ЗД..ќе има играње,мешање..
|
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сдк - каде си ПЧЕЛКА....
|
|||
|
|||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сдк ... види како си се бараат... мора да се земат
|
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ЗНАМ ДЕКА САНИ ГО САКАМ МАКЕДОН - И ЌЕ БИДЕ НЕГОВА ЖЕНА...И МОЈА КУМА...
|
|||
|
|||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
иииииииииииииииииииии знам дека мене никоја не ме сака од форумот |
|||
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...............deka tipot...sapunchinja si sobiral,..a mozebi i se ushte gi..."skuplja"!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
знам дека....има и црно на бело, токму така, си се бараат, ама тој за никаде, се шутка, се вртка, никако да каже ДА. Што да рече човек...не знам. |
|||
Внеси реплика | страница <1 274275276277278 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |