|
Офтопик II |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 339> |
Автор | |||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
си биле двајца без тројца и се карале кој да е четвртиот
|
|||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
На поклонот љубезно ќе возвратам со еден убав...принуден одмор. |
|||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
абе дајте предлог за нова аватар ми се смачи овој сегашниов
|
|||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
МАКЕДОН ке прави свадба....
|
|||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ајде, сега де, нема потреба од толкава драматизација, не те водиме на колење, те жениме. Кажи си, ете невестата си кажа веќе, само на тебе се чека судбоносното Да и завршена е работата, цел ден те чека невестата, а богами и гостите, умревме додека ти да дојдеш. Наместо невестата последна да е, зетот последен. Ајде, зете, кажи го судбоносното ДА и ти, па и невестата твоја, па да ти дадеме поклоните и после да одиме да играње и пеење. |
|||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
абе вакво дете одма ке си најде жена ... тики ти доу ја имаме нестава дај собери се, па да те ќердосаме, да поиграме и кај тебе ... |
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
дај постирај ми да видам шо се десило...
вака не ти верувам,... зашо треба ти да правиш прв свадба не јас.... |
|||
|
|||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе затот само да каже ДА, невестата кажа веќе, па да даваме подароците и после може забавата да почне. |
|||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сега веќе ОФИЦИЈАЛНО МОЖАМ ДА СООПШТАМ - ЈА СУМ СТРОЈНИК.... МАКЕДОН И САНИ ЌЕ ПРАВАТ СВАДБА... ОД МЕНЕ ИМААТ ПОКЛОН... ТРОСОБЕН СТАН... |
|||
|
|||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Види го Пчелка веќе кажа да, тој овде изиграва мангуп... срамота ...
врти сучи околу кумот |
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ај честито |
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E ајде де, таа кажа ДА , тој се вртка околу мене Зете бре, врткај се околу невестата, таму ти е местото, остави другото. Еве и доказ дека рече ДА, последните три поста, јасно е кој ќе прави свадба http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=10163&PN=275 |
|||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ЗНАМ ДЕКА САКАМ ДА ИМАМ КУМ СО ЖЕНА... ЖЕНЕТ ЧОВЕК...
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 2627282930 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |