![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 431432433434435 832> |
Автор | ||||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
сдк.....а ако го одбере него, јас ќе и бидам и кум. ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
|||
прилепска жица... ако ме прашуваш за материјал бакарна ![]() дождон дуват не престанвит кај ојт воздухон да знам ![]() |
||||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||||
![]() |
||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|||
СДК си игра со оган
![]() ![]() ![]() |
||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||||
![]() |
||||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
|||
сдк....како ли не помислив?! ![]() Таа слободна, тој слободен.....каде ли ми беше умот. ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|||
Владо, ти си малолетен...не смеам да пукам во тебе
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
|||
СДК т.е. да прашам каква жица ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
|||
мене ако ме пука џабе зошо носам панцир ![]() |
||||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||||
![]() |
||||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
|||
СДК ла филе пукај ако треба
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
абе другар имам жица во фамилијава и од прилеп и затоа.. инаку саботата снег врнеже дожд до подколена |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
СДК кај е Тетратка сега да види дека треба посериозно да си ја сфати работата на стројник
Ова требаше да оди во Сакам да прашам ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
сдк....пак е полн инбоксот? ![]() Резил.... ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
СДК ти бе другар голем шегоубиец си ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
СДК на Македон му треба жена за да му го чисти инбоксот
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
сдк станувам во 7 сабајле гледам сатот 6
![]() изјава:фала ти боже господ здравје да ти даде... изјава2:отсутни има??, има мајкл џексон, добро ќе го запишам, ама тој е пејач, пејач не пејач јас ќе го запишам.. ај доста е сдк за денес вечер пак ![]() Изменето од vlad0 - 17.Декември.2009 во 19:28 |
||||
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 431432433434435 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |