|
Најлесни методи за учење на една лекција |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
drmni edna chasha pivo bre tiggych... < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Можда и треба А ова од искуство го препорачуваш или? Изменето од tiggy_sparrow - 17.Декември.2009 во 17:51 |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
најлесна метода на учење лекција е да седнеш да ја научиш
|
|||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
абе си тргам концепт пошто така ми е најлесно за памтење. А физика, хемија и математика уопште не учам
Иначе Даре (не се лутиш ако те викам Даре, нели?), добар ти е предлогот ама ретко се запира само со 1на А после не можиш ни дома да си појдиш, а камо ли пак да учиш Изменето од volkswagen - 17.Декември.2009 во 19:45 |
|||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јас немам тетратка фатено по ништо оваа година
|
|||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne ne takvi raboti batali, se shalam, ako ne mozhesh da se koncentrirash odmori malku ne napnuvaj tolku ima vreme ke nauchish < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ќе ви бидам ексериментален глушец....
ги чекам моиве да се тргнат уште од некни, мерак имам да ја пробам таа ракијата.... и потоа ќе пробам да учам, ќе ви кажам јас |
|||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
lelee traj jas ednash kaj eden drugar... u 8mo odd... prvi chas hemija a nie kaj nego mastika... i si spiev vo posledna klupa edno dva chasa... < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
|||
elen4e-eli
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Немам некоја специјална метода за учење... едноставно ако сум сконцентрирана учам и научам а ако не сум сконцентрирана се прозевам над книгата и разгледувам сликички
А сконцентрирана сум само кога имам тест.. испрашување за оценки или кога ми е интересно тоа што сме го учеле |
|||
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
|||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Предметите од типот на историја, граѓанско, психологија, географија ги учев подвлекувајќи со црвено во учебникот и тоа се трудев да ги вадам само фактите. За среќа професорката по историја не ни бараше помнење на години, само 1-2 дати кои беа ептен битни(на пр. да знаеш 1903 дека се случило илинденско, или дека мај 1945 паѓа нацистичка Германија) Лекција од 4 стр. така се скратуваше на 2-2 и пол стр. И потоа 3-4 пати ја читав внимателно лекцијата.
А математика и физика само со приватен професор учев. Ми беше многу полесно. Во вонредни состојби препишував или наслушнував што вели публиката(останатите маченици во класот). |
|||
G1RL
Сениор Регистриран: 09.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ja 4itas 1 lekcijata i gi zapisuvas najvaznite raboti na 1 list - dovolno e
|
|||
TODAY COULD BE YOUR BEST, WORST OR LAST DAY IN YOUR LIFE...
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
најдобро е таа ЕДНА лекција да ја прсконеш, нема да ти паднит
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
еј жив ти се мило те гушкам ,, но непишуј 4 наместо ч еееееееееееееј плииииииииииииииииис |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Остај го девој4ето бре, може и е полесно така да пи6ува.
|
|||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |