IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Што ја прави жената посебна...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што ја прави жената посебна...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 18>
Автор
Порака
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Статус: Офлајн
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2009 во 11:40
brakot,pogotovo ako ima svekrva i jatrva....kako kec vo rakavot!голема%20насмевка
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2009 во 13:20
MIR
INSPIRACIJA
NADOPOLNUVANJE
FOKUSIRANOST
POSVETENOST
BLAGOSLOV OD BOGA
IZVOR NA ZIVOT
GREV...среќа

NAJUBAVIOT INSTRUMENT NA SVETOT!!!
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2009 во 14:49
Divno je kad zena ima petlju
Da te uzme k sebi
Onda kad si slab

Divno je kad cutis snagu njenu
Koja vadi me iz moga blata van
Divno je...

Divno je kad izlazis na svjetlo
Dok priviknu se oci
Znam da nisam sam

Divno je i ne dogadza se cesto
Taman toliko da sam o njoj ovisan
Divno je...

(Giboni-Mirakul)
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2009 во 23:56
 nejzinata neznost...трепкање
Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2009 во 15:34
Licnosta koja ja smeta za posebna ........
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2009 во 15:39
Originally posted by Blue Scarlet Blue Scarlet напиша:

Licnosta koja ja smeta za posebna ........

најмногу се согласум со ова
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 15:05
nejzinata duhovna ubavina...среќа
Кон врв
Tetratka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Септември.2008
Локација: дрвара
Поени: 5153
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tetratka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 15:19
мажот ја прави жената посебна... и обратно....

ако не е мажот - жената нема да биде посебна... т.е. нема за “кого“ да биде посебна...

шо вика Сариевски: жената е “зло“ без кое не се може,...

п.с.
разбира се ... пола коментар е мајтап...големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!

Кон врв
DDarko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Регистриран: 14.Мај.2009
Поени: 4356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 15:22
mislam deka za ova bi trebalo da filozofiraat samo zheni, tie si najdobro znaat...голема%20насмевкаголема%20насмевка< id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" ="">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 20:08
Zenata e instrument vo racete na mazot...

Nema losi instrumenti(zeni),ima samo losi sviraci(mazi)...среќа

Abeeeeee da te osumoglaj so mirisot na nejziniot progesteron...ma razbirashголема%20насмевка
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2009 во 16:01
мислев дека жената е посебна со самото тоа што е жена...
но сфатив...
таа е сепак...
само човек...
поразувачки...
Кон врв
-Goldi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2009
Поени: 750
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај -Goldi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 11:31
Sekoja zena e posebna. Ona sto ja pravi posebna od drugite zeni vo ocite na mazot e privlecnosta i energijata so koja zraci. Ako privlecnosta ne postoi, ne moze taa da se sozdade na vestacki nacin. Zatoa, ne se prepravajte i bidete ona sto ste... ili prepravajneto neka bide samo prikrivajne na vasite slabosti.

..........размислување
-----G O L D I------
Кон врв
-Goldi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2009
Поени: 750
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај -Goldi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 11:34
 Nesovrsenata zena e sovrsena zena

Koga mazot ke go vidi nesovrsenstvoto na edna zena, duri togas toj pocnuva da ja smeta za sovrsena. I togas toj ja gleda dobrinata i ljubovta vo nea, bez razlika na nejzinite mani. Vo malata grupa na zeni koi se posebni za nego, toj ja odbira onaa so koj saka da go pomine svojot zivot. I samo togas zenata moze navistina da go pronajde mazot na svoite sonista.

.....среќа
-----G O L D I------
Кон врв
konan Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Август.2008
Поени: 749
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај konan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 11:38
,a, vistina mnogu sakam da svatam so napisaтага
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 18>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.