![]() |
|
Каде ќе траскате вечерва? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 16> |
Автор | ||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Балканаска забава Cotton Club , да се испијанам за последно за ова година во Софија
![]() |
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
vecer u 69
![]() ![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
isto, a predhodno vo nekoj kafic ke vidime kade ![]() |
||
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
дома ќе траскаме.... има порои надвор
![]() |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Какво траскање на ова дождов...нема шанси.
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
инаку јас, кај и да е, на затворено да е ![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
|
Vo Galeb na Straza
![]() |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Немам чадорче
![]() А дома топличко,кафенце и цигарче на маса ,маус во рака ...мераци
![]() |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
Генерал Митре ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
|
Леле 19 ти Фебруари е и сеуште ТАПААААААААААААААА.
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
пак ќе скитна некаде
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
ако имам среќа... да не ме приметат баш...
ќе киднам од дома, малце ја градов да го видам. ![]() можда негде у близина, на клупи ваму-таму. битно дома да не се седи... ако не ми успее... ќе ја траскам главата... ради пропастот со оценките... а воедно и книгите.. посебно книгата македонски... |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
вечерва ќе седам в детска и ќе учам...
![]() ![]() ![]() Само.... што не беше така и вчера, далеку подобро ќе беше.. ![]() Изменето од volkswagen - 15.Април.2010 во 14:00 |
||
![]() |
||
|
prvo vo kafana, ke slavime mominska vecer, pa posle vo disko.
vecer ke bideme eden kup zeni, ke vidam nekoi prijatelki koi odamna ne sum gi videla..... |
||
||
![]() |
||
|
Кај Лу на свирка па после у кафана
ама комбинација еееј ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |