|
Стручни прашања |
Внеси реплика | страница <1 678910 14> |
Автор | ||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
леле каква си Material girl . како Мадона на времето, ма
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa koa ne ti teknuva deka nekoj redovno te cita
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova i jas go imam primeteno.. Voopsto koga ke pomine nekoj rom po mojata ulica site kucinja se mrdnuvaat od laenje... Vo princip Labradorot e strasno miroljubivo kuce, i sovrseno se vklopuva so sekoj covek, no ne i so romite.. Tea ednostavno nemozam da ja smiram koga proagja nekoj rom.. ama zborime samo kaj mazi ili zeni vo sredna zrelost.. kaj mladi lugje toa ne e slucaj... A vidi rom, mislam deka e vo sostojba da go iskine povodnikot za da mu se pusti... Cudno odnesuvanje posebno za tea.. bidejki taa e na site milenice... ja sakaat site kaj mene na ulica.. nemozam da ja prosetam kako sto treba, a da ne izripaat site deca da ja galat. |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Normalno deka ne gi sakaat ...koga im se mesaat vo jadenjeto
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka e.......konk*rencija pred kontajner !!! |
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sakas da kazes deka i moeto kuce se rani od kontejner?!?!?!?!? |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
konk*rencija pred kontajner na zbiranje na kuchinja.....
dali se hranat ili mirishaat ili mokrat obelezhuvajki ja teritorijata... toa e ...kuche si e kuche bilo domashno ili ne.... zarem koga go shetash kucheto ne se trgnuva kon sobrani kuchinja okolu kontajnerot?? ti mozhesh da go dresirash , ti mozhesh da go kastrirash.. ama instikot i mirisot na kucheto ne mozhesh da mu go smenish... |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
добри сте нема што
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama pa ti eeeeeeeeeee bash struchno si muabetime .....kakva si.... aj kazhi t.e. odgovorimi na prashanjeto..... dali si videla kako kuche pase treva i ako DA !! zoshto ??? aaa ?? ajjj ajjj kazhi |
||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кучето пасе трева само кога има проблем со стомакот или има проблем со варењето на храната. |
||
|
||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако правилно го воспиташ кучето таква работа нема да се случи. Никогаш кога сум проаѓал во близина на контејнер т.е кога сум бил со кучката не се ни завртела кон нив, а камоли да помисли да оди кон контејнерите. А за приближување на кучиња се приближува само ако јас и дозволам... И тоа секогаш прво мене ќе ме погледне а јас ако и дадам дозвола она оди кај другите кучиња. |
||
|
||
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ete sam kazha deka so dresura....
vospituvanje zbor ostavi za obrzovanie..... inaku prirodno ne e taka... i edna ispravka znachi ne pase kucheto bio koja treva... tuku samo pirevinata i toa ne taa pokraj pat bilo koja... nego svezha neoshtetena pod nekoe drvo..... i znaesh zsh?? pri truenje na kucheto so rasipana hrana koga nema mozhnost da ispovrati... hranata vrshi intoksikacija vo zheludnikot i da se razlozhat tie potrebno e lizin enzim... kucheto ne gi sozdava prirodno i mora po pat na ishrana da go vnese.... pirevinata obiluva so lizin chija funkcija e neutraliziranje na tie toksini... gledash kolku e prirodata prekrasna ...... za sve ima reshenie.. eve ushte eden interesen podatok..... najverovatno si slushnal ili videl kako deca grickat kreda na ushilishte.... ili doma gi oshtetuvaat zidovite grickaj gi .... seto toa go pravat kako nedostatok na kalcium .... a roditelot ne primetuva i majka priroda se pogrizhi na takov nachin.. zemi primer i kaj zhivotnite ...so papagalot !!! |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fakt e deka nekoi instikti ne se menuvaat.
Mackite obozavaat da pijat voda osobeno od cesma. Zasto zvukot im budi instikt za cista voda. Moze i ste primetile nekogas..ako imate macka znaat i vo solja da vlezat ako cujat zvuk na voda i da sakaat od tamu da se napijat. Mackite i kucinjata jadat treva ne samo koga imaat poremetuvanje vo varenjeto na hranata. Jadat i trevki koi za niv se opijati, im deluvaat kako droga. |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
iiiiiiiiiiiiiiiii blu kade ima treva opijati??? opijat ako e .....e iz a chovekot i za site..... ne be srce
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |