IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Друмска кафана - пушална
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Друмска кафана - пушална

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 579580581582583 850>
Автор
Порака Обратен редослед
Milaa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
unique

Регистриран: 04.Јануари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 1523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Milaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 10:18
збунетостимаш подобар предлог?
ЧИТАМ!голема%20насмевка
Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 10:17
Originally posted by Milaa Milaa напиша:

Originally posted by DarlinG DarlinG напиша:

шо ќе праите по 1.1.2010?
стечај?
што и досегаќе си пушамголема%20насмевкане ќе ми е првпат казна да папамцрвенеење

остај врските! срамота е!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
unique

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Milaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 10:13
Originally posted by DarlinG DarlinG напиша:

стечај?

што и досега
ќе си пушамголема%20насмевка
не ќе ми е првпат казна да папамцрвенеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
unique

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Milaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 10:12
ај важи
еве уште по едно кафе ,
  па нека си потоне секој у свои мисли и нека си разговара сам со себеголема%20насмевка

Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 10:11
стечај?
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 10:03
хммммммммммммм... повеќе фактори влијаат на стресните периоди.. намигнување
не би сакал сега тука јавно да ги дебатираме... намигнување
голема%20насмевка
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
unique

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Milaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 09:55
мене секојневно без исклучокголема%20насмевка
по неколку пати на деннамигнување
ваљда е до мене,не е стресно секојдневието до толку голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 09:53
Originally posted by Milaa Milaa напиша:

збунетосткојзнае од кај ми е познат тој ритуалголема%20насмевка

Хммммм... незнам.... редовна пракса ми е во стресни ситуации.. голема%20насмевка
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
unique

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Milaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 09:48
збунетосткојзнае од кај ми е познат тој ритуалголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 09:47
Aaaaaa.... Фала многу ... пријатно ме изненади... сега ќе си пиуцкам на раат.. да смирам малце нервиве посабајлечки... намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
unique

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Milaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 09:42
со се цигара запалена,ич да не се мачиш ти,само да си уживкашголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 09:38
Е браво бе.. само за тебе кафенце а?
А за мене.. ?!тагазбунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
unique

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Milaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 09:37
да средам мислицрвенеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 09:34
Ке се пие тука кафе или да си бркам јас друго место?!?!?!?! збунетост
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 579580581582583 850>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,406 секунди.