![]() |
|
Офтопик II |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 317318319320321 339> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
да не задоцнив за свадбата...? ![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Лицемерка |
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
македон ако ти сакаш да бидеш кум - прво треба да се жениш... не може поинаку...
тоа ќе го потврдат многумина тука... а не знам зашо не сакаш свадба кога се е спремно за тебе... сите те чекаме... греота е невестата уште да те чека... дај оставија историјата...и смени го аватарот... ![]() анастеа... ![]() ![]() |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
си биле двајца и се карале кој да е на средина
Изменето од vlad0 - 16.Декември.2009 во 20:59 |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
![]() |
|
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Јас ти кажав, кума најдов, не се грижи, и кума ќе има на хартијата. ![]() Се е наредено. ![]() |
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
знаеш КУМ БЕЗ КУМА - НЕ БИВА...
![]() затоа ти си прв... после мисли за мене.... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Тетратке, аватарчето не го менувам знаеш. Кој ќе ми го чепне аватарчето-готов е. Мистериозно ќе исчезне од овде.
![]() Во однос на свадбите, не се вади на мене, кажи си што е вистината, не им криј на форумџииве дека ќе се жениш. Ете, јас веќе и поклони купив. Кога сум кум, да се покажам како треба. ![]() Се сум организирал, да не зборуваш ваков сум бил-таков сум бил и да се жалиш. ![]() |
|
![]() |
|
офтопик свадбари...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Еве ме, тука сум, само кажи, го земам дрвото и доаѓам. ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
pa 2009
so ima tuka tolku da se misli |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
evaa cekaj sega svativ :D :D
sho izminala? ![]() ![]() ![]() leeeleeeeee ama sreka ![]() |
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
ushte malku ke izmine
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
na site vi posakuvam se najdobro vo godinata sto izminala
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
денес големи глупости зборувам
ама много големи требе оноj со стапчето да ме фрасне 2-3 пати да ми доjде акалот |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 317318319320321 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |