![]() |
|
Офтопик II |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 339> |
Автор | |
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Еве ме, тука сум, само кажи, го земам дрвото и доаѓам. ![]() |
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
офтопик свадбари...
![]() |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
![]() |
|
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Тетратке, аватарчето не го менувам знаеш. Кој ќе ми го чепне аватарчето-готов е. Мистериозно ќе исчезне од овде.
![]() Во однос на свадбите, не се вади на мене, кажи си што е вистината, не им криј на форумџииве дека ќе се жениш. Ете, јас веќе и поклони купив. Кога сум кум, да се покажам како треба. ![]() Се сум организирал, да не зборуваш ваков сум бил-таков сум бил и да се жалиш. ![]() |
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
знаеш КУМ БЕЗ КУМА - НЕ БИВА...
![]() затоа ти си прв... после мисли за мене.... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Јас ти кажав, кума најдов, не се грижи, и кума ќе има на хартијата. ![]() Се е наредено. ![]() |
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
си биле двајца и се карале кој да е на средина
Изменето од vlad0 - 16.Декември.2009 во 20:59 |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
![]() |
|
македон ако ти сакаш да бидеш кум - прво треба да се жениш... не може поинаку...
тоа ќе го потврдат многумина тука... а не знам зашо не сакаш свадба кога се е спремно за тебе... сите те чекаме... греота е невестата уште да те чека... дај оставија историјата...и смени го аватарот... ![]() анастеа... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Лицемерка |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
да не задоцнив за свадбата...? ![]() |
|
![]() |
|
не,... никако... се е под контрола... уште неколку дена.. и свадбата ќе биде готова...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
младоженецот го нема оваа вечер... не е интересно без него...
|
|
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
а поклонот ќе е заеднички или секој сам
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
абе ја стан ќе му подарам... само он нека се жени... најмал проблем е за поклон... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Мошеби отишил да му земат мерка за оделото ![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |