|
„ДАЛИ ДЕНЕС РАЗГОВАРАВТЕ СО ВАШЕТО ДЕТЕ?'' |
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Автор | |
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хммммм..... да,да,да.... се изнамуабетив со стариот:
Јас: Чале, како да проверам масло во мењачот?
Тој: Учеше нешто денеска?
Јас: а, да ја однесам на канал ако не пак?
Тој: попрае по биологија или уште имаш 1?
Јас: Да го сменам маслото, по 300 е кило...
Тој.......
и.... покрај што никој не доби одговор , сите среќно си живееа...
одамна немаме разговарано толку многу
Друг разговор со тате...
Јас: Чале , да го продаам шпорето од парното за да си купам електрична гитара
Тој:
Јас: ама сосе котел ...
Тој:
Заклучивте дека не е многу муабетчија Ама колку и да е , еднаш ќе му откажат живците со моиве прашања...
Со мама си праам почесто муабет, на тема школо . Кога ќе почнам да ја замарам со мои глупости, исто како на Tiggy таа почнува да ми клима со главата Изменето од volkswagen - 08.Декември.2009 во 15:44 |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
razgovaram sekoja densekogas imam od nivna strana prasanja i podprasanja...nekogas duri ustata penja mi faka
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
денеска добар беше разговорот со моиве...
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денеска бев цел ден нервозна, ненаспана...лош ден ми беше...
Па уште празните муабети на мајка ми... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikoj deneska ne sakashe da mi napravi muabet,,,,
majka mi se zanese vo kujnata.. i jas da si zemam slatko od tikva... i pochna da mi propoveda tamu da sum izlegol deka sum i smetal i da sum uchel... i kako da ucham jas vaka ne raspolozhen??? ajde kazhite ima li smisla i pravda..? i posle nie sme bile loshi, bravo be, za edno skapano slatko ke kinam zhivci pa ja... |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bogami denes nevoobichaen beshe razgovorov so moive starci doma...
So majka mi praev pica, so tatko mi neshto muabetevme na tema hemija (iako beshe dosadno, slushav) posle neshto me odnesoa vo trgovski Vaka taka, si dobiv farmerchinja, duks i jakna... Duri sea svativ kolku tie mozele da bidat dobri, ako ja ucham |
|
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ,,,sekogas razgovaram so moite malecki
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jас немам деца.
|
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke imas emilce
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na ANITCHETO i se naj poslushni... i mama si ja sakat< id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" ="">
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред некој ден...
Јас: - Мамоо...Сакам (не се довршувам) Мајка ми:- Пак некоја фикс идеја ти падна на памет сега, а дете? Јас :-Ќе идам на кошарка! Мајка ми:-Глеј колкава си, уште тоа ти фали! Јас:-Е шо, не сум толку висока...Има и повисоки.. Мајка ми:-Оди, ако...Ама еден ден ќе се жалиш, ќе неможеш дечко да си фатиш (), ради тоа што ќе бидеш метар и девеесет (претерува, како по обичај) И така...Го прашав татко ми...И тој слично нешто ми кажа... Тоа беше углавном муабетот тој ден |
|
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да секој ден си раговарам со детето во мене... Само што страв ме фака да не почне тоа да рзговара со мене некој ден....
|
|
na oko
Сениор koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu retko.Ili spijat ili se izlezeni,pa najcesto preku internet komunicirame.
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |