|
Кои зборови сакате да ви бидат последни? |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 16.Декември.2009 во 19:02 |
Moite:
Uchev cel zhivot, taka da, sega kje umram pameten. |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Веруваj Дарко....секоj од нас сака да каже нешто вредно или длабокомислено во последниот си час. Но не секому е дадено. Всуштност..често последните зборови...не се тоа , което сме сакале да кажеме...мигот е таков...
Како и тие които се збогуват...со човекот. Никогаш не сум мислила дека моите последни зборови со маjка ми ке бидат тие што беа. Сигурна сум дека и таа е сакала да ми каже нешто друго...но не биде. |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аууууууууууууу, што е ова од тебе бе Даре. Мрачни, морбидни мисли.
Ај, да не сум скроз off-topic. Јас пошто сум спонтан човек, никогаш не мислам што точно ќе кажам однапред, така да не ме интересира и последно што ќе кажам. едит: Побитни ми е да се кажани зборовите кои треба да бидат кажани пред смртта. Да не остане нешто недоречено. Изменето од bounty_hunter - 16.Декември.2009 во 19:07 |
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме потсети сега...важните зборови не треба да се оставjат за накраj.
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Читај едитираното.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ух
сега ми текна има една песна која би сакал да ја отсвирам и отпеам за на крај |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ke gi kazam moite prvi zborovi .......
buaaaaaaaa buaaaaaaaaaaaa buaaaaaaaaaa go rekov toa i dojdov na svet... Изменето од bijonse1 - 16.Декември.2009 во 19:52 |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DDarko ako malku me pochituvash ke ja smenish temata...... najmalku od tebe ochekuvav vakva rabota.....za posmrtni zborovi.... ajjj znam deka znajsh da izmislish pozabavno neshto |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па и не е така лоша темата
не би требало реалноста да е табу тема |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прочитав. но и сега тек ми текна какви ке бидат моите последни зборови / сум сигурна 99 по сто/: Сакам Дома! |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не размислувам за тоа, и немам намера.
Тоа не се планира, тоа е само еден ваш момент во универзумот а многу често е и тих, нечуен.
Нема потреба да се збори кога се умира.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Незнам што се ќе видам и научам додека да дојдам до последните зборови..............
Можеби се што ми е важно сега тогаш нема да ми биде,или обратно........ |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па смртта не е нешто што можеш да го планираш и точно да знаеш кога ќе ти се случи за да знаеш кога и што да кажеш!
А искрено не сакам да размислувам за тоа.... |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ete, mi pomina godishniot odmor!
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |