|
Мендух Тачи: протекторат или име?! |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lele kolku ste samo slatkorecivi,prosto covek da se zaljubi vo vas, a stom ke se zavrti vednas udarate noz vo grb.Taci ...politicar hm da kazavte klovn povece ke odgovara na negovoto ponasanje i licna kultura.Jas licno sum Makedonec i sum roden vo ista kuca kaj sto e roden dedo mi i tatko mi.Sega da dojde nekoj si od planina ili od kosovo i da go zagrozuva mojot mir i spokojstvo so nekoi glupi detski izjavi ili zaplasuvanje so oruzje,e toa nema da moze.Imam prijateli Albanci i so osmevka me prasuvaa za Cakala,sto go vozdizate vo vesnicite i na tv,toj e obicen podlizurko i nikoj i nisto,edno dete da mu udri slakanica ke pobegne,a vie go napravivte heroj i top tema vo vesnicite.Isto se odnesuva i za Taci i ostanatite klivnovi sto sakaat da obrnat vnimanie so gluposti.Toa ovde im uspeva,A1 tv e dezurna za takvi sundovi i pravi atrakcii od sekoj propadnat politicar.Ovaa e Makedonija i ke ostane Makedonija i na kogo ne mu se dopaga neka si odi od kaj e dosol,sum bil vo site krizni podracja vo 2001,od Slupcansi bunar,alesevci,runica,ropaljce,belanovce,umin dol,i aracinovo,sledniot pat nema da ve gledam na nisanot i da cekam naredba koja nikogas ne doagase, od poznati pricini.Zatoa vie gledajte ja realnosta i postapuvajte realno a ne podlо.Jas i tie kako mene imame sto da branime i nedaj boze da treba pak toa da go pravime.Pozdrav do site realni i lojalni albanci na nivnata drzava Makedonija.
Изменето од Анастеа - 15.Декември.2009 во 23:22 |
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од Анастеа - 16.Декември.2009 во 14:03 |
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Deka ime braniteli od 2001 na forumot, ima, deka ne se site sobrani tuka ne se, deka ima i takvi koi se pretstavuvaat deka bile a ne bile, sigurno ima i takvi. Ima razlika megju branitelite vo MK od 2001 i banditite koi ubivaa i palea. Branitelite bea poveketo familijarni lugje, obrazovani, taka da ne te cudi sto znaat da koristat internet. Dodeka razbojnicite bea poveketo narkomani, pljackasi, razbojnici, lugje simnati od planina, kako i razno razni belosvetski platenici. A toa deka dozvolivme da ni sedat po parlament bivsite teroristi, i toa e tocno, so golema pomos na nasite predavnici, od tipot na Boris, Branko, Ljubco i ostanata bagra, koi zaradi svoite fotelji i zaradi nivnite sefovi od zapad go napravija toa sto go napravija. No vo edno sum i poveke od siguren, deka vremeto koga ke se resat nekoi raboti na balkanot nesopirlivo doagja. E togas nema da ja povtorime greskata od 2001 god. Изменето од Анастеа - 16.Декември.2009 во 14:03 |
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дискутирајте на темата Мендух Тачи: протекторат или име?! и оставете лични препукувања настрана, за конфликтот има други теми.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e , da!.....za*** ime,...koga drug nekoj vi go "brusi":........pametot....
Изменето од Анастеа - 16.Декември.2009 во 14:21 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
zambija
Сениор Регистриран: 21.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nikoj ne ja razbra serioznosta na temata?
Abe luge svatete deka ke stanime nekoja cuzda zemja,bidete silni,da se borime za vlez vo nato i eu |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tachi veli protektorat ili imeto?!
Vo red. Bar chovekot si kazjal svoj stav. Shto kazjaa nash*te?! Nishto. Molchat i si kalkuliraat. Toa ti e tipichno za makedoncheto. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
zambija
Сениор Регистриран: 21.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa toj misli deka ne sme spremni da si ja cuvame drzavata ako ne sme clenki vo eu i nato.A nasite se za referendum i ostanuvanje vo mrak
|
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A sto mislis deka ako staneme clenki na Nato i EU, deka mrakot mnogu brzo ke se zameni so svetlo. E mnogu si se zae***.
Imas ne malku primeri, so Bugarija, Romanija, i drugi. Eve ti ja za primer i Slovenija. Vo 1990 god. prosecen Slovenec imase okolu 1100 EUR plata. Nie imavme okolu 600. Slovencite i pokraj toa sto se skoro 10 god. vo EU, ne mozat da go nadminat prosekot od 1990 god. A nema mesto da se sporeduvame so niv. Sto mislis koga MK ke si go vrati prosekot od 90 god. Moe mislenje e deka ako prodolzime vaka kako do sega za edno 30 god. Изменето од Анастеа - 23.Декември.2009 во 09:44 |
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne misli toj taka. Toj samo dobro ja poznava sostojbata vo Makedonija i slabosta na politicharite koi ne napravija nishto drugo tuku samo go podelija narodot. A pri nedostatok na ednistvo kaj narodot i politikata e nemokjna za strateshki prashanja od vitalno znachenje, pa Tachi toj adut go ima vo rakav i igra na taa karta so koja vo bilo koja situacija teshko deka tie kje se gubitnici....normalno ako nashata politika cvrsto se drzji na egashniot k*rs koj e destruktiven i losh po makedoncite i ostanata populacija a vo prilog na albancite za ostvaruvanje na nivnata vekovna zjelba proizlezena od Prizrenskata liga a poodkrepena od Dzjihatot.........odnosno islamizacija na balkanot ili vekovniot son za golema albanija. Si nashol Tachi procep niz koj vo bilo koja situacija kje pomine. A toa ukazjuva deka e dobar poznavach na nastanite a so toa za zjal i dobar analitichar. Negovata smela IZJAVA e dobar signal do nash*te politichari. Sega se tie- nash*te politichari na poteg. Изменето од orlov - 24.Декември.2009 во 18:11 |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе уште ли не го научивте овој човек...колкав преварант е... Секогаш кога е во аут...него му се сонуваат војни, протекторати, Илириди....
Што не галамеше кога вмровците му ракоплескаа ...Тачи војвода, Тачи војвода.....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
bimba
Нов член Регистриран: 26.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
covekot ocigledno raboti kako drugi mu svirat,moe mislenje e deka treba direktno da se zatvori ili protera od Makedonija, za vakvi izjavi koi se protiv interesite na Makedonija i na Makedonskiot narod.A za toa kolku e mocen i moze li da naprave nesto po zlo na MK i na Makedonskiot narod-(od edno uvo vleva od drugoto izleva).Treba nasite institucii da go zatvorat(proterat i negoviot brat Ali) poradi poranesni izjavi so koj go napadna suverinitetot na drzavata ama kako obicno do sega nikoj ne reagira na zakanite po nas pa taka i gluvcite igraat oro koga ja nema mackata.
|
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tocno taka |
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |