|
Како реагирате на озборувањата за вас? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 15> |
Автор | |
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...........ne e bitno sto mislat za vas ,bitno e kako vie uspevate da se pretsataviteeee...........
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ударам глава у глава директно
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависи коj ме озборува?Но по принцип не ми е приjатно да зборат на мене.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekogas reagirama nekogash voopsto i ne
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pretezhno pozitivni ozboruvanja....
za negativnite ozboruvanja gi chekam moite 5 min da go ostavam ozboruvachot,,nasmean,,... |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене никој не ме озборува....се ми плескаат директно во фаца....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам дека “само зад добриот коњ се крева прашина“ и ги оставам оговарачите да се полнат со своите ситни пакости, и тие се греота.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нека ме зборат,да не ме заборават
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Завици од тоа, КОЈ и ШТО зборувал за мене
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
боли ме цеуф
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зависи кој и што
од насмевка (со доза лутина) до мајки-шајки се по список...боксови .. шамари...клоци.... зависи |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...така е Маре Магде...на место како и секогаш... дури не приметувам...оти не ме занима. |
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. ozboruvaat.
2. gi fakjam. 3. ne priznavaat. 4. jadat pesnici. 5. pak ozboruvaat kako ke me tepale posle... < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
|
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas samo go zalam takvite jadnici koi nemaat hrabrost da zastanat pred mene i da go kazat toa sto go ozboruvaat nasekade,gi zalam takvite kukavici koi samo laat oddaleku,...a i so samiot fakt sto voopsto nekoj nonstop se zamara so mene se e jasno...pozadi dobriot konj se kreva prasina
|
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |