|
Како го замислувате членот над вас |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 78> |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не го замислувам.. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum razmislila bas
|
|
zezok
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
primarius
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вруч |
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како баниран член...
|
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тазе оженет |
|
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еминентно го замислувам
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
некое casual бате :)
|
|
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го замислувам облечен како мускетар, мечот стои на бирото покрај него, седи пред компјутерот, покрај него книги за НОБ ( непрочитани се разбира) до него, а на ѕидот со мапа од голема Тракија, до него стои и една кама, а на ѕидот пред него, мапа од Голема Тракија. |
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
човек што во рацете држи камен за острење анџари... и спремен е да одере 9 кожи... оваа зима - многу волци...
но на аватарот - прав зет е... нема шо... не знам зашо се буни анастеа... да се сменел аватарот...... прав лепотан е... |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малце лудичок...
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ооо... ми наликува на мене кога дојдов на форум.... си менував сликички секој ден.... и одма си најде пар на форумов
а по постовите можам да кажам дека е мнооогу интелегентно девојче |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бисерна,
девојче помладо од мене , ама многу паметно и многу учи ( ова не го замислувам ова е факт ) Ја замислувам како некое високо, слабичко девојче, со долга црна коса. А да, мислам и дека мрази шмизли |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како....
Знам дека е паметно девојче....што го одбрала никот на еден многу интересен променлив хемиски елемент...
Инаку за изгледот....незнам дали тоа "црвче" одговара на вистината...ја замислувам како малку повисочка ....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 2627282930 78> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |