|
Патување во Грција |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 33> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od site pari sto sum gi potrosil tamu, da si napravat ,molotovi kokteli,
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
begaj ti u ohrid , neka te dupat domashnite!
jas povekje sakam da me dupi nekoj nepoznat, shto nema da go gledam sekojdnevno, ednash ke me podupo i ke zaboravam , a ti sejkojdnevno ke se srekjavash so toj shto ti go opashuva. |
|
|
bodeti
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....josh malooooo....josh maloooool...................
|
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден посебен феномен се случува кога ќе го минам граничниот премин “Богородица“: инстантно ме обзема некоја топлина, навираат убави спомени, почнувам да уживам во пејсажот (до граница дремам), во возењето..патиштата се убави, украсени со лијандари а мирисот на морето заплиснува во бранови додека радиото свири “по грцки“...Тоа што се однесува до самиот пат.
А останатото што следи...мрак, лудило... екстаза... Жалам што на некои им е кисело гројзето (или незнаат да уживаат и живеат) па изиграваат патриоти и солат памет |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е ова беше добро.... и ја радо би ако не мора цариникот „мета виза мета ушка“ како на к-15. |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако гледајте си вие телевизија и смејте се на глупостите на К-15...Кисело е гројзето.
|
|
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што ќе прајш |
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој ќе секне чопурчето нема да одам никаде...дотогаш, мммм...мераци....http://www.youtube.com/watch?v=zpOAnWEyzt8
|
|
|
|
bodeti
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво, што нашетан човек си бил...
|
|
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе во грција не би ошол ама кај емил на гости во бугарија би ошол
|
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
bodeti
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo Grcija imam doziveano mnogu ubavi momenti,duri se imam ednas i probudeno vo bolnica so infuzija vo rakata....od premnogu zabava i alkohol se razbira,samo nesakam da odam tamu kaj sto ne me sakaat,sakam da se cuvstvuvam slobodno i bez nikakvo opteretuvanje koga odam da uzivam.Mace gledam deka ti se poznati nekoi raboti i sakas patuvanja i egzoticni mesta,vistinska macka si, treba nekogas da gi razmenime iskustvata, zatoa se prijatelite.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |