IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Духови
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Духови

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233 42>
Автор
Порака
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2009 во 17:00
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2009 во 20:04
Originally posted by Omar Omar напиша:

Šokantni snimki na duh koj gleda vo svojot leš

http://www.youtube.com/watch?v=A8ft2ZaLoDI
Čileanskata televiziska kukja neodamna pokazala snimka od avtomobilska nesrekja koja se sluchila na avtopatot A-16, poznat pod imeto 'prokolnat avtopat '. Vesta go privlekla vnimanieto na javnosta poradi prilično čuden detalj na snimkata.

Imeno, na edna od fotografiiite se gleda silueta na čovek, a fotografot se kolne deka toa e duhot na eden od zaginatite vo nesrekjata. Ushte pochudno e toa shto so nego se soglasuvaat i rodninite i prijatelite na pokojnikot koi tvrdat deka oblekata koja se gleda na silueteta od duhot e ista so onaa koja pokojnikot ja nosel vo momentot na nesrekjata.

Fotografiite, so ne baš sjaen kvalitet, go pokazuvaat duhot koj go gleda svojot leš, a gi snimil vozač na kamion ovaa godina, samo 20-ina minuti po nesrekjata vo koja na lice mesto piginale 43-godišniot Alberto Galligillos Morardes i 50-godišniot Fernando Guerrero Tapia, čij duh se pojavil na spomenatite fotografii.

Од кај го извади бре ова...Само што го читав и се наежив...
Али сигурно има некое објаснување за работава...

И срам да му е на духот...Како смее он така некултурно да зјапаголема%20насмевка
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
vlad0 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Титула нема поради неплатени сметки

Регистриран: 18.Ноември.2009
Локација: Македонија
Поени: 2263
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2009 во 20:16
за духот што гледал во неговиот леш...
еве ќе ви кажам само нешто:
1.за да фатиш дух на камера треба да имаш топ технологија, фотоапарат со инфрацрвени зраци таму и ред други работи..
тоа значи дека обичен човек со обична камера или фотоапарат не може да фати дух..
значи според мене ова е монтажа
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2009 во 20:41
Originally posted by vlad0 vlad0 напиша:

1.за да фатиш дух на камера треба да имаш топ технологија, фотоапарат со инфрацрвени зраци таму и ред други работи..
тоа значи дека обичен човек со обична камера или фотоапарат не може да фати дух..

Hahaha siguren li si??? Da ti dadam sakas nekolku videa sto bas protivrecat na tvojot post? среќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2009 во 20:46

Hahaha siguren li si??? Da ti dadam sakas nekolku videa sto bas protivrecat na tvojot post? среќа

ајде баш сакам да видамајде
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2009 во 21:41
http://www.youtube.com/watch?v=HdJ5J-c7nYM&feature=fvw

POCNI OD OVOJ LINK I IZGLEDAJ GI SITE PARTS (5 SE) PA UVERI SE I SAM.... среќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2009 во 21:51

друже малку е језиво затоа утре ќе ги гледамголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2009 во 22:00

друже малку е језиво затоа утре ќе ги гледамголема%20насмевка

hahaha kutiма%20ајде od preeska gi gledam i celo vreme so podpuluvam zad mene da ne ima nekoj... голема%20насмевка
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2009 во 23:16
Многу језива работа е ова духот гледа во својот леш, ме потсети на Патрик Свејзи во “Дух“ кога исто така гледа во својот леш, верувам зашто да не.

Знам дека на форумов имаме луѓе кои се бават со професионална фотографија и се врвни во тоа, ве замолувам ако ѕирнувате овде, да ни кажете што мислите за сликите? Дали се монтирани?

Изменето од maria_magdalena - 16.Декември.2009 во 10:50
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2009 во 10:13
ја имав средба со еден дух. ми рече сите да ве поздрвам и дека ќе поминел да ве види
Кон врв
DDarko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Регистриран: 14.Мај.2009
Поени: 4356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 00:44
Originally posted by DarlinG DarlinG напиша:

ја имав средба со еден дух. ми рече сите да ве поздрвам и дека ќе поминел да ве види

fala fala kazhi mu ti na nego deka baknezhi mu prakjam...

se razbira ako e zhenskoголема%20насмевка i ubava ako e
< id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" ="">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 14:14
абе не се заебавај те со темава..лутина
читав пред некој ден за духовите и малку има језиво во книгатаголема%20насмевка
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2009 во 20:48
hmmm...deca ne veruvajteголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2009 во 10:04
Originally posted by ANITA11 ANITA11 напиша:

hmmm...deca ne veruvajteголема%20насмевка

па и не верувам анитчеголемо%20гушкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233 42>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.