|
Крај на Светот!? |
Внеси реплика | страница <1 34567 19> |
Автор | ||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу добро кажано! Сепак на некои нешта можно е да бидеме сведоци сите, макар од далеку. |
||
tante1990
Група Регистриран: 21.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo osnova sum mn golem pesimist,ama sepak mislam za kraj na svetot barem dodeka sme nie nema da ima,lugeto si izmisluvaat se i sesto,nesto slusnale ili ne doslusnale,nesto sakaat da kazat ama ne uspevaat.Sepak znaat deka ke dojde toj den i samo krevaat tenzii...sekako ke dojde ,ama cvrsto stojam na toa deka so i da se sluci,nema taka da ostane,sepak nesto ke se sozdade novo,svetovite se preobrazuvaat.A ako go nema ovoj ,ke ima nekoj drug svet,nesto novo,ama toa nema da bide za brzo vreme...aman te be luge smenete tema....Dovolen kraj e smrtta na sekoj od nas...
Изменето од tante1990 - 22.Јануари.2009 во 01:19 |
||
TAMARA_CRESA
Група Регистриран: 06.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PRED NEKOJ DEN BEV VO KINO I GO GLEDAV APOKALIPSA 2012 I OD TOJ DEN SI NEMAMMIR VO DUSICKAVA, SAKAM DA ZNAM DALI STVARNO KE SE DESI TOA Изменето од maria_magdalena - 15.Декември.2009 во 18:08 |
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.......... тоа може да се деси на филм...
|
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Светот нема да заврши во 2012
ПП:ово прочита ли го во правилата? Основен јазик на форумот е македонскиот и неговите дијалекти, а препорачливо е користење на кирилското писмо и нормална големина на фонт и букви (мали букви), освен во исклучителни ситуации. Изменето од емил - 13.Декември.2009 во 11:30 |
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас имам 100 пати изјавено во повеќе теми дека не верувам во тоа ама еве и овде изјавувам..НЕ ВЕРУВАМ ДЕКА ЌЕ СЕ СЛУЧИ АПОКАЛИПСА
|
||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога веќе знаеш дека веќе има ваква тема значи си ги видела нашите ставови во врска со ова, но тебе сепак нешто не ти е јасно и како што самата викаш, сакаш да ти се разјасни убаво ... ... шо тоа тебе не ти е јасно ... повели постави неколку конкретни прашања ... како би можеле да ги дискуираме и со тоа да ти се разјаснат ... вака поставена темата, по мене, е сосема одвишок Изменето од maria_magdalena - 15.Декември.2009 во 18:09 |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дефинитивно има нешто злокобно и заканувачки во сите овие појави кои за тресат Земјата, како и рапидните климатски промени, но не сум сигурна дали верувам во апсолутниот крај.
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
remi
Нов член Регистриран: 15.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хахахахахахаха цреша бе затоа ли ги менуваш дечковците толку често
|
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Apsoluten kraj" kje ima, toa e neminovno. Ama nema da se sluci za vreme na vaseto bitistvuvanje na planetava, nitu za vremeto na onie koi kje gi stvorite vie... Taka da dzabe samo se zamarate so vakvi razmisluvanja.
Da si ja cuvame i stitime planetava podobro i poubavo, oti druga sega zasega nemame. Za apokalipsa ne znam, mislam deka covekot e daleku od svojot konecen razvoj, taka da kojzne sto se kje ni tekne vo idnina... |
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
заштити ја планетата земја самоуби се!!!
|
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Наброј некои средства за таа работа...Како, каде со што? |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тоа го оставам на тебе да помислиш малку.. инаку ако си решен тогаш најлесно е да се самоубиеш |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne be samo deckovci.... http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=20975&KW=&PID=2080465#2080465 ... gleaj... ovaa konk*rencija mi stanuva |
||
Внеси реплика | страница <1 34567 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |