|
Духови |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 42> |
Автор | ||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не сакам ништо Изменето од Sunny - 09.Декември.2009 во 17:09 |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мило јас ќе ти дадам дух ако сакаш не се лути |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ете владо има духови... и ја не знам зашо се лутиш...
|
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кој сака дух свежо уловен уште е со пердуви |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dajte prestanete ja unistuvate temata!!!!!! i posle moderatorite ne cinet...
|
||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ја за модераторите лош збор немам речено немат ни да речам.. јас ги модераторите и админи-те |
||
|
||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нели темава за духови беше Ау ја утнавме темата... не е за духови |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da bas ja pogodi temata ne e utnata! Ama so postovite ste ko da gi pisale deca od 10 god... |
||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Американецот Ли Фарел сликајќи се себеси со мобилниот телефон се изненадил. На прозорецот на куќата над него сликал дух.
Збунетиот Фарел кажал дека случајно се сликал со мобилниот телефон, колнејќи се дека кога се свртел немало никој на прозорот од празната куќа. Фотографијата ја испратил на локалните медиуми и набрзо по тоа оваа приказна станала светски позната. Исто така тој не знае кој е сопственик на куќата која се наоѓа во Њу Џерси. Пробал да се слика себеси, но сликал и дух. Фарел истакнал дека не ја доработувал ниту дополнувал фотографијата. |
||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ме извади од кожа ова... |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ova e od na scary movie |
||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Šokantni snimki na duh koj gleda vo svojot leš
http://www.youtube.com/watch?v=A8ft2ZaLoDI Čileanskata televiziska kukja neodamna pokazala snimka od avtomobilska nesrekja koja se sluchila na avtopatot A-16, poznat pod imeto 'prokolnat avtopat '. Vesta go privlekla vnimanieto na javnosta poradi prilično čuden detalj na snimkata. Imeno, na edna od fotografiiite se gleda silueta na čovek, a fotografot se kolne deka toa e duhot na eden od zaginatite vo nesrekjata. Ushte pochudno e toa shto so nego se soglasuvaat i rodninite i prijatelite na pokojnikot koi tvrdat deka oblekata koja se gleda na silueteta od duhot e ista so onaa koja pokojnikot ja nosel vo momentot na nesrekjata. Fotografiite, so ne baš sjaen kvalitet, go pokazuvaat duhot koj go gleda svojot leš, a gi snimil vozač na kamion ovaa godina, samo 20-ina minuti po nesrekjata vo koja na lice mesto piginale 43-godišniot Alberto Galligillos Morardes i 50-godišniot Fernando Guerrero Tapia, čij duh se pojavil na spomenatite fotografii. Изменето од Omar - 15.Декември.2009 во 16:48 |
||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 2829303132 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |