![]() |
|
Офтопик II |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 339> |
Автор | ||
sexy bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
||
Sex is like tennis... If you play with worse, you play worse :)
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
на некој месинџер веројатно - си пишуваат офтопици ![]() |
||
![]() |
||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
|
![]() |
||
![]() |
||
sexy bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1188 |
|
aaaaaa i tetratka ke se zeni
![]() |
||
Sex is like tennis... If you play with worse, you play worse :)
|
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
abe sto stori marsalot
![]() |
||
![]() |
||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
|
при крај на месецов друже пошо е баниран на еден месец.... туку дан знајш зошо е банирана сани?? |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
![]() |
||
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
|
Македон е младоженецот... каде застанавме вчера.... ![]() ![]() тој пак заглавил во историја... ![]() |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
![]() |
||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
|
младоженец ja - многу е неврозен моментално - ме заплашува со дране на skypoт
неколко крузна веке ми е свалил и уште ме дере оти ме заплашува незнам ![]() |
||
![]() |
||
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
|
па ти имаш девет крзна...
не треба да се плашиш... а и на зима волк не спие... ![]() |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
|
Не е младоженец,а дерењето на крзното е поради офтопик разговорите на "Историја", а и немој да шириш дезинформации, сеуште не сум ти го одрал крзното, тоа јас кога ќе те дерам, сите ќе разберат деак сум те одрал. И пак не научи за НОБ ништо... |
||
![]() |
||
|
еве го бе - ви рекоф дека е неврозен
|
||
![]() |
||
|
неврозен и агресивен
требе да релаксира |
||
![]() |
||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
|
E каде виде ти нервоза и агресивност кога не сум те ни допрел, а не пак да те дерам. ![]() Јас ти кажав, кога ќе те дерам, сите ќе разберат дека те дерам, сега-засега ништо не сум ти направил, немој да шириш невистинити информации. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |