|
Офтопик II |
Внеси реплика | страница <1 910111213 339> |
Автор | |||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не баш сиот, ама има еден дел што се спојува со пати, ама не можам сега да го гледам, ме мрзи. |
|||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
мислев на миледито бе
|
|||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ја имам секира - цепам дрва - нема проблем.... ама и на свадба ми се игра... ајде Македоне... зарем уште да чекаме//// |
|||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
еве се изјаснувам... само не знам - ако ме тепа Македон кој ќе ме брани... |
|||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не се секирај... тука сме... еве уште една за него... п.с. Македоне - кој со ѓаоло тикви сади - ѓаоло му очи вади.... |
|||
|
|||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ама кој последен се смее, најслатко се смее. Во ова те уверувам. Сега уверив еден, ти си следен. Бегање нема. |
|||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мила ане, имам една информација, за која верувам, гинеш да дознаеш, ама нема да ти ја кажам. П.С. Фикс, Тетратке, не е поврзана со вас. |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
види на историја... не знам таму дали има нешо за свадбата...
абе не биди лош... ела тука дружи не... само историците ги дружиш - и нашите ни мили соседи... |
|||
|
|||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
море бре... на оф-топоков сефте напрајфме... и женачки паднааа....
замо аватарот нешо не е свадбарски... |
|||
|
|||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а со кој е поврзана? со милејдито? |
|||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
абе знаеме дека она направила свадба... кажи за тебе... јас ненаспан останав... немам трпение... ми се игра... ми се пееее... |
|||
|
|||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е да си ми жива мори Тетратке. Гледајте го аватарот пред да решите било што, многу убава облека има КАРДИНАЛ!!! Мислам доволно кажува. |
|||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Имам две информации, за втората верувам геноцид би извршила да дознаеш. |
|||
Внеси реплика | страница <1 910111213 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |