![]() |
|
Офтопик II |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 339> |
Автор | |||||||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
Ти седи мирен оти може да стане голема беља. ![]() И гледај си ја дома жената, не гледај други што прават! ![]() ![]() П.С. Тетратка без листови, Да бе- без крзно, со Анастеа дополнително ќе видиме! Изменето од Македон - 15.Декември.2009 во 00:17 |
|||||||
![]() |
|||||||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||||||
![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||||||
![]() |
|||||||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
||||||
Епа ме изнервира, ти ветив тогаш дека нема да кажувам никому дека имаш жена, ама кога ме нервираш, мисли си сега што и како. Другпат ќе мислиш што и како правиш! |
|||||||
![]() |
|||||||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
||||||
како без крзно бе - декември е |
|||||||
![]() |
|||||||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
||||||
mene mi e survivel :(
|
|||||||
![]() |
|||||||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
||||||
коj
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Мисли другпат пред да пушташ афери! ![]() Нема прошка! Ќе дереме крзното! |
|||||||
![]() |
|||||||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
||||||
Другарче тоа мое,се брани ама нема аргументи ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
со кого ке го дерете - мора да е со некоj koj грее оти ке измрзнам во декември |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Ајде сега де, да почнам ли да кажувам кога ми ја прати, што се случи, како и се со ред? А? ![]() ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Сам ќе те дерам, не ми треба помош од никого. Двапати со стапот по глава и после на раат ќе дерам. Од крзното ништо нема да остане. ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
jас оти рече дереме си мислев дека разбираш уште на некоj мислиш |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Така оди зборот. Сам ќе дерам и ќе ти го земам крзното, а ти мисли. ![]() |
|||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |