IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да кажам...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да кажам...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 386387388389390 832>
Автор
Порака
Tetratka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Септември.2008
Локација: дрвара
Статус: Офлајн
Поени: 5153
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tetratka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 22:30
сдк...па ти не разумеш странски...а и акцентот е различен...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 22:31
Originally posted by Македон Македон напиша:

сдк.....тој не бил некој инаетлив, како мене за аватарчето.голема%20насмевка
П.С. Видов дека си пишувала денес во СДК и СП....има и одговори. Ни мене не може ништо да ми мрдне!задоволство

сдк - батали тоа, ја нема милејдито тага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tetratka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 22:32
сдк... многу членови фалат... ја денес бев барман...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка уше тоа не сум станал...трепкање

Кон врв
Македон Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Регистриран: 20.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 9928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 22:34
Originally posted by Tetratka Tetratka напиша:

сдк... многу членови фалат... ја денес бев барман...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка уше тоа не сум станал...трепкање

сдк...ами што да правиме, криза е.....голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tetratka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 22:38
сдк - празници се ближат - затоа е така...

сдк... ај да видиме кој прв ќе плати казна за петарди,.,..задоволствозадоволствозадоволство

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 22:39

па ти си бил офтопик во сред кафана изненадување....газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 22:41
сдк....има време за учењезадоволство, среќа, малку страни билезадоволство....има време...и онака не можам да заспијам.лутина
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tetratka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 22:42
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

па ти си бил офтопик во сред кафана изненадување....газење%20од%20смеење

исто како кај громовите...газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

Изменето од Tetratka - 14.Декември.2009 во 22:42

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 22:50
сдк - кај громовите офтопик сум само јас  не%20кажувај%20никому... а ќе ти текне и зошто намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 22:51
сдк....пак изгледа ќе ме напаѓа......аааа вака не оди ова! Сега ќе се разбереме....трепкање

Изменето од Македон - 14.Декември.2009 во 22:51
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tetratka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 22:55
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

сдк - кај громовите офтопик сум само јас  не%20кажувај%20никому... а ќе ти текне и зошто намигнување

ти си:

http://www.take27.co.uk/julianbaum/1000_Years/Comet_lge.jpg
затоа е така...големо%20гушкање
големо%20гушкање

Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 23:25
sdk nauciv задоволство
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2009 во 01:14
и така, сите среќно си живеејааааа

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2009 во 04:34
сите се успале
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 386387388389390 832>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,406 секунди.