|
Специјален поздрав до... |
Внеси реплика | страница <1 139140141142143 646> |
Автор | |||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
До Владата?! |
|||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сп до.... намерно го оставив... демек Ѓоргија, Димитрија... Стојана...
овој е Влада... па не може само он да ме прекрстува... |
|||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
е шо те прекрстив???дека не те пишав на латиница???и можеше наместо влада да стои владе |
|||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сп до Владо... сега е нормално....
|
|||
|
|||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сп до Емил и Сани.... мене работата ми е сумлива...
|
|||
|
|||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
НАЈ СП до САНИ.....на што ли мисли тетратката... |
|||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
до Милеjди Сани бе |
|||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а ете го изворот на овие работи...го открив... СП до Да бе и пак си офтопик на историја! Вицови таму не се кажуваат! |
|||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
............ сп до Македон... ме изнасмеа... сп до Да бе,... дојди на офтопик... таму ке се дружиме... |
|||
|
|||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ова треба специално за марија м... п.с. такви ни се темите во последно... |
|||
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
НАЈ НАЈ СП до XXXXX.... немој да заборавиш да ја наредиш работата! Ќе биде весело...
|
|||
Внеси реплика | страница <1 139140141142143 646> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |