|
Мендух Тачи: протекторат или име?! |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..„ПРОТЕКТОРАТ“,...лесно да се каже, но што значи за „македонците“,...веројатно ни Фуере нема одговор. Пoлитика,...тоа е секако играчка на оние, за кои не важи „сила бога не моли“,....,или „толку си малечок“,.....„што твојот глас е највжен во кроење на глобалната стртегија“,....или така ни кажуваат владеачите по упатство на големите играчи кои си играат на „шаховската тбала“,..., наречена демократија....
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто Македонците ти се во наводници? |
||
dras
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....за жал Би сакал да се без наводници ,...., но сега за сега!?.... на крај краишта, прашајте го „кројачот“....или Ал...анд.р?.... |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не треба да прашувам кројач за да знам дека сум Македонка, без наводници.
Внимавајте малку како ги пишувате коментарите. |
||
dras
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....зошто мислиш дека мене ВИСТИНАТА помалку ме боли!..... |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А вистината е...?
|
||
dras
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....да видиме кој е газдата кој ни ја крои судбината,...., како тоа и покрај нашите најголеми желби големиот брат го одбра ентитетот за кој сака да одработи,....и ,...., пак се прашувам „зошто“,.... |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако веруваме во судбина и се препуштиме на такви патетични прикаски, одејќи по линија на помал отпор, нормално дека ќе ни ја крои кој како сака - капата!...
|
||
dras
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....патетични прикаски,...или не,....за помал отпор,...кој знае, но за капата секако ни трба уште „западна демократија“,...особено од швицарците кои нам ни дават памет а кај нив ги опструират нашите сограѓани македонци со албанско потекло,.....но да зборуваме за големиот брат или!?.... |
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
So sto te navrediv, ti si gi pobrkal loncinjata nesto. Ako mislis na toa sto ve oslovuvam so vaseto pravo ime, taka ve vikal mojot cukun cukun dedo, taka ve vikal dedo mi kako i tatko mi, taka ke ve oslovuvam i jas a bogami i site moi pokolenija. Na kraj krajeva vie samite taka si se oslovuvate. |
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a koga se raboti za Taci - covekot se obiduva da napravi nesto no ja izgubill doverbata kaj allbanskiot elektorat i toa kollku ... nemu ne mu ostanall drugo pa saka da se eksponira vo javnosta preku ovie apsurdni tezi koi site gi prifakaat kako smesni (kakvi sto se)... Изменето од Анастеа - 15.Декември.2009 во 12:14 |
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Teshko na makedonija i makedoncite ako sudbinata so ucena ni ja kroi eden Tachi.
Edno vreme beshe vojvoda kolku se sekjavam. A sega sigurno zastanal na stranata na crniot gjavol.......... |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
zambija
Сениор Регистриран: 21.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Izjavata e negova deka nesaka protektorat,ne sfakajte gresno,tuku,ako ne se najdi resenija sleduva protektorat.
Znaci dve razlicni raboti,najdetesi ime i ke stanete golema makedonija,a nie golema albanija,zaedno vo Evropa,ako ne vie ke stanete protektorat na nekoja organizacija,ili neznam sto. Nie treba da si najdeme ime za da ne staneme protektorat i federalizirana drzava,toa misli taci,a nerece toj deka e potreben protektorat. |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аха, не по врат - по шија.
Ќе објаснуваш шо мислел Тачи, како да народот не го прочитал досега и што мисли и што посакува! Туку дај објасни го она болдираното оти јас не сфаќам: Голема Македонија, Голема Албанија... ами ќе остане ли нешто за другите соседи...?
Изменето од Анастеа - 15.Декември.2009 во 22:50 |
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |