|
БАР!!!!! |
Внеси реплика | страница <1 149150151152153 931> |
Автор | |
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i nikom nije lepse neg je nam
samo da je vako svaki dan... |
|
|
|
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe heki i zenski mnogu si imal a............
|
|
tuka nekade....
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хеки хеки јунаку Голем...
Батс... ц ц ц ц пак благото а? абе Ивана рече ке го прави.. пи вино и мскај лигњи.. Блу мила ај уште по едно винце на литро |
|
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ako de, jas ke nadgleduvam
ajde dajte da zamezime |
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ко вино не пије, боље нек се убије ко вино не пије нек се убије Хеј хај винца ца, вина ца румена ХА ХА хеј хај винца ца винца румена ја знаете оваа? |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗА ВЕСЕЛО ДРУШТВО, МОР ВАЈН |
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако има црно вино, ако има небо сино,
Дајте вино јас да пијам, за полесно да спијам :))) |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па па па па мила ммммммммммммммммм супер ми дојде... цек мезето
|
|
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
de toa tanjirceto navaka pusti go
eve i casa |
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе никој не ја знае песнава што ви ја пејам, запазете ја оваа строфа: ко лулу не пуши, боље нек се угуши, ко лулу не пуши нек се угуши хеј хај винца ца, винца румена ХА ХА, хеј хај винца ца , винца румена |
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СПЕЦИЈАЛНО ЗА ДОГИ
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo da ne se zapijate mnogu
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и идем даље, сама ќе пејам: ко љубав не води, боље нек се не роди ко љубав не води нек се не роди хеј хај винца ца, винца румена ХА ХА, хеј хај винца ца , винца румена |
|
Внеси реплика | страница <1 149150151152153 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |