|
Најмалата кола на светот! |
Внеси реплика |
Автор | |
dimigor
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Декември.2009 во 18:19 |
Ако мислевте дека Мини Морисот или Фичото се најмали коли на светот видете го видеово.Колава е толку минијатурна што се прашувам дали ако излезеш на улица со ова нема да те прегазат а да не зборам што не верувам дека ке успеам да влезам во неа
Најмалата кола на свет!!! |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како фан на големи и луксузни лимузини не би коментирал дека овај модел е кул измислица. Знам дека е старо, имам слушано некоја емисија за него...
А инфо околу него (име, агрегат ... etc...) добро би ми дошле |
|
dimigor
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Видеово е од Top Gear емисијата,не сум сигурен али мислам дека кажуваат се за него! |
|
GDrive
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 08.Јули.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И ова е доста мала количка, се чини како да нема простор да влезеш внатре, а уствари има место за 4 откако ќе се преклопат седиштата
Она што е најчудно од сè е тоа што во оваа минијатура има место за 4 лица, како е тоа изведено и самите сакаме да знаеме... Па ова е кола која е долга едвај 2.5м. За да се изведе ова секако морало да се направи нешто ново и креативно, а тоа е склопување и преклопување на седиштата. Повеќе за B1 Peugeot на www.gt.mk |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |