![]() |
|
Офтопик II |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 333334335336337 339> |
Автор | |
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ти од ресен дан си бијонсе??? ![]() |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
![]() |
|
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
мислам дека Буратино мозе
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
nikoj ne mozhit laktot od rakata da go dojse do noso da go dopre
![]() |
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
точен одговор освоивте 0 денари ![]() |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
не помнам...
но претпоставувам Високо “интелегентен“ ЦАЈКАН... ![]() |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
![]() |
|
дали знаете виц од шо е кратенка???
|
|
|
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
ам шо да прајт џандар е...
|
|
|
|
![]() |
|
абе тетр тоа важи и за другите државјанини...
го имате прочитано вицот со џандарот и возачот????? вози возачот и поминува на црвено, и го застанува џандар и му вели:господине треба да платите казна за поминување на црвено, и возачот му вели ама јас сум далтонист, на ова џандарот тоа важи за другите државјани |
|
|
|
![]() |
|
јас сум далтонист/....
ова не можам да го читам... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
дај отвори тема сега... за калдрмата...и нека јачит...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Античкиот ![]() Сениор ![]() Поглавица Тешки Очи Регистриран: 14.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Ке отвориме и тема...
а , не - им прднало на скопјанчиштана - сакаме плошдат - не ваков- таков- незнам каков... КАМЧИШТАТА ДА СЕ ВРАТАТ ВО ОХРИД!!!!!!!!!!!! ПС. Море вујнати ке јачит ко апенка на угорница...лол |
|
![]() |
|
да се вратет старите камчишта... да не речам калдрма...
Антички - мислам дека е расположен да смисли тема за ова... поздрав до него ![]() п.с. не заборавај - те чека вујна ми... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Сигурно некогаш сте помислиле: "Дали јас сум различен од другите?" или "Сите ли мислиме на ист начин?". Направи го овој тест и ќе го најдеш одговорот.
Следи ги инструкциите и одговарај на прашањата едно по едно и нормално - НАПАМЕТ, и што побрзо. Ајде да почнеме... Колку е: 15+6 3+56 89+2 12+53 75+26 25+52 63+32 Е сега најдобриот дел: 123+5 Брзо, помисли на еден алат и на една боја, само побрзо! Мисли Мисли Мисли Скролај за одговорот Скролај уште малку Уште малку... Дали помисли на црвен чекан? Вистина? Ако не си помислил тогаш припаѓаш во 2% од популацијата која помислила на нешто друго. (ова е ако си ја погрешил и бојата и алатот). 98 % од популацијата помислила на црвен чекан. |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
![]() |
|
sexy bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1188 |
![]() |
|
Sex is like tennis... If you play with worse, you play worse :)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 333334335336337 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |