|
RE FOTO |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
GEMINI
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Декември.2009 во 14:07 |
So godini go kupuvam Belgradskiot REFOTO i nekako mislam deka se poveke mi lici na neznam kako da kazam SUVOPARNO spisanie za fotografijata. Mnogu siromasni tuturiali, premnogu posvetuvanje mesto na aftori i nivno prezentiranje, favoriziranje na Nikon... a mnogu malku e zastapen rehnickata strana na fotografijata, pred se mislam na konstrukcija na senzori, nivno funkcioniranje, upotreba i sl. Bi sakal da go cujam mislenjeto i na drugive forumgii
|
|
http://www.youtube.com Chesma Sharena
|
|
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas se informiram na net . Edno vreme redovno kupuvav DV i Wired, ama prestanav bidejki za tie pari kniga kje si kupam, a magazinot kje go razgledam online.
REFOTO znam deka e spisanie na zastapnikot na Nikon taka sto normalno e da favorizira Nikon. Ne go kupuvam deka nekako ne mi e na vid. Koga kje dojdam pred trafika ne go gledam da mi zabode oci i da go kupam. Kupuvam isklucivo CKM, FHM i slicni spisanija Изменето од Tegla - 14.Декември.2009 во 14:19 |
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
сашо
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 538 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas redovno kupuvam od 2005ta mislam... odnosno od broj 12...poveke mi se dopagaat postarite broevi
on d kontrari, za mene ima premnogu tehnika, a posto se nikondjii, ripas toa i nema problem... mene mi se ok... sekako deka mozat da bidat podobri |
|
objektiv pred aparat, subjektiv pozadi
|
|
Panini
Сениор Регистриран: 13.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 222 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Decki jas pak go preferiram hrvatskoto DigitalFoto, ima bs za sekogo po nesto od pocetnici pa do eksperti,recenzii,novosti, tutoriali itn, bese 200 den ama sea nesto go nema po trafikive.Ali u sekoj sluchaj vredi da se prolista!
|
|
MIND AND SENSE IS PURIFIED,I AM FREED FROM DESIRE!
|
|
stariot
Сениор Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 194 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gore-dole delime isto mislenje.
Sponzorot e normalno da se favorizira, toa e fakt.
Inaku sosema ok spisanie.
Panini, ako znaes, kaj moze da se najde Digital Foto?
|
|
Najdobro e da molcis i da te smetaat za budala, otkolku da kazes nesto i site somnezi da isceznat.
|
|
mickeymkd
Сениор Регистриран: 03.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го купував и јас али прекинав. Некако не ми се исплати таа цена за тоа списание, и така сега скоро се што пишуваат го има да го најдеш на интернет, од рецензии, новости, туторијали и слично. Да е 50-100 денари и да доаѓа тука еден месец покасно како CKM, можеби и би го земал.
Од списанија што ги купувам тоа се BUG и Mens Health, јес да не се за фотографија но сеуште се квалитетни и има интересни статии за читање. |
|
Canon Powershot S90,Sony DSLR A700,Sony 18-70mm f3.5-5.6 DT,Sigma 10-20mm f4-5.6 EX DC,Sigma 17-70mm f2.8-4.5 DC, Tamron 90mm f2.8 SP AF Di,Minolta 70-210mm f4 AF,Minolta 50mm f1.7 AF,Sony HVL-F56AM.
|
|
Panini
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stari, pa zasega go nema bo tafikive i poglemive marketi, ili barem jas ne sum go videl,ama zatoa go sledam na internet - online,taka da vo tek sum.
Eve ti web: http://www.mojmag.com/ArchiveDetails.aspx?Id=53 http://www.digitalfoto.mbi.hr/ Pa i ti listaj go online, sea ne ko u ruka ama dovolno e:). A da cenata bese malce visoka, ama ednas mesecno mozese da se dozvoli.Nego sto e tuka e, breej se digitalizara svetov! Изменето од Panini - 14.Декември.2009 во 19:08 |
|
|
|
stariot
Сениор Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 194 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala mnogu!
Inaku, se slozuvam. Za raboti sto mi praat kejf, ne gledam cena.
Pozdrav!
|
|
Najdobro e da molcis i da te smetaat za budala, otkolku da kazes nesto i site somnezi da isceznat.
|
|
mdeni
Сениор Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 719 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DigitalFoto go zemav 6 meseca so dostava do doma. 2000 denari e 6 meseci.
|
|
сашо
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
digital foto e gjubre ... za idijotcinja, kvazi gikovi koi pokraj drugite nesta imaat i kamera... mnogu retko i mnogu malku ima nesto sustinsku vnatre... sade napuvana tehnika... hrvatskiot FOTOMAG beze na zavidno nivo i zatoa zgasna preklani..:-), pa sea go kupi nekoj drug i imase revival na Rovinj Photodays sekako e podobar od digital foto i ima seriozni tekstovi, za estetika, za sustina na fotografija... pomalku za pikseli i kukista, plug-ini...
|
|
|
|
Panini
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sasho, DF za sekogo po nesto ima, pa ne sme site profesionalni fotografi i eksperti.Nekomu mu treba i takvo spisanie, pa ne e za dzabe vo promet.Pa za pocetnici amateri i ostanati, moze da dosta dobro da posluzi.Ednostavno za malce informativna zabava.
Znaes za edniot toa sto e gjubre, za drugiot bi mozelo da e zlato! |
|
|
|
сашо
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo pravo si, i ne deka ne go kupuvam, ama se izraziv taka posto stalno ke kupam i ke se razocaram ... :-)... nisto licno .... jas sum daleku od ekspert, da se razbereme
|
|
|
|
Panini
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene B&W najvise kef mi prai ama dosta e skapo pa nikad ne sum go kupil.
Eee pred 10-12 godini ona francuskoto FOTO bese 140mkd. Fotki sho art, sho war, sho reportazi, em golotinja, jes da so zakasnuvanje od 4-5 meseci, ama za tie pari bese super. Sega e 270. Refoto kupuvam 1-2x godisno. Isto kako i SvetKompjutera. Neznam ni ja zosto. |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |