|
се прашувам ... |
Внеси реплика | страница <1 289290291292293 680> |
Автор | |
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп.... каде да најдам коноп за писка од гајда...
и кога се прашувам - истовремено се смеам... |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп...зошто му е коноп..и на гајда ли ќе свири
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп....што се прави кога неможеш сам себе да се поднесеш?
|
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп... па треба да најдеш коноп и да се обесиш...
сп... а зашо да не може сам себе да се поднесеш... |
|
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ako ima gajda,ke ti trebat i igraorci neli
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па не е лоша идеата,...
лани си купив гајдарка...(малото делче од гајдата) но немам кожа и сега се мачам да свирам само на ова... и сп... зашпо ме забушава писката... ах.... каде да најдам коноп.... |
|
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti da ne baras nekoj da ti svire na delceto |
|
|
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....
е моето “делче“ не е за секого... ја во последно не го давам на сите... се е според заслуга... |
|
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e toa mi se dopaga,taka masko so stav ne davam bee ne davam barem ne na site bozeeeeeeeee...... |
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo nebo zna kolku e glup ?
Изменето од anakin - 14.Декември.2009 во 14:18 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од многу давање... ти доаѓа преку таквото... а и нема смисла цел живот да даваш на сите... немаат заслужено...
и зашо да си имаш проблем со тој шо заслужил... и се ти е супер... |
|
|
|
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како гајдарка...
пс почна да свири... |
|
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и зашо да си имаш проблем со тој шо заслужил... и се ти е супер... [/QUOTE] e ova vise go postuvam i cenam bravos |
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
definitivno nitu nebo zna
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 289290291292293 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |