|
Брат или сестра? Или ниедно? |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Декември.2009 во 16:55 |
Кои се предности да се има брат или сестра или подобро ниедно ???
вашето мислење околу тоа ......и вашите желби околу тоа.... или вашето горко искуство ..... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поубаво здравје кога се има и тоа и тоа. А уште поубаво е кога си и помал и поголем Поголемата сестра ти вади маста со продавање авторитет, ама пак здружени со помалиот брат и ги правите сите бељи за кој не сонува дека може да се осмислат. Нема послатко од гледање сеир кога ке си ги бара омилените алишта за во гард, а не може да ги најде бидејки се во корпа со неперените алишта. Ама убаво е кога ке се врати од одмор па ке ти донесе нешто убаво за успомен па владее примирје неколку саати
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Брат брат не храни, но тешко му коjто го нема.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас имам сестра...Помала...Така да...Страшно ме нервира.
Сепак знам дека еден ден `ќе се бараме` како што викаат моите... Горки искуства има, како кинење маици, крадење чорапи () и префрлување на вината на мене бидејќи сум поголема... Но има тоа и добра страна...Од нервозите слабејам |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ehhh...mi se pogodi temava da si ja kazam mojata skriena zelba.....
Imam sestra koja nezimerno si ja sakam,so koja mozam da si podelam sve shto mi lezi na dusha,da i se najdam , da mi se najde vo momentite koga sme si najpotrebni edna na druga,no soochuvajkji se so odredeni neizbezni problemi vrzani za semejstvoto ,koi namesto da te vozdignat i da ti dadat sila da gi prebrodish,tie protso te kutnuvaat na zemja i te pravat najnemokjnoto suhstestvo od koe se ochekuva da bide silno ,crvsto i toa pokaze na delo. E bash vo tie momenti nekolku pati sum se fatila sebesi ,deka niezmerno posakuvam da imam brat,da imam nekoj pojak od mene,od sestra mi,koj kje znae mashki da se spravi so problemite. No toa e shto e,sepak sum neizmerno blagodrana na roditelite shto mi podarija sestra na koja mozam vo sekoe vreme da se potpram i obratno ,se razbira. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Брат брата не рани, ама на гла ми се качи
Имам еден... мал... да ми е здрав и жив ама ме пукна....
И кај него главен начин за опсатнок е префрлувањето на вина... и од ко ќе ме „налепи“ мене следува
едно
еве го сега, до мене ....Борба..се лути оти сум го критикувал по форуми
едит: многу си го сакам Изменето од volkswagen - 13.Декември.2009 во 14:31 |
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе друже така е кај малите се гледаат на друга глава да префрлат вина... јас немам ни брат ни сестра ама кога одам прилеп еден братучед шо имам не на гла на ... ми се има качено |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поздрави го од мене П.с Кое одд е? Чисто питам ради тоа што ми е ппозната ситуацијава |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала.... 4то е по новава програма |
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam dve sestri i eden brat si gi sakammm puno
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam brat, ali mnogu sakav uste eden brat ili sestra....ama mojve ne mi rodija
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имам сестра, ама кога е изнервирана ме плука
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имам сестра...додека растевме станот ни беше претворен во бојно поле,посебно кога требаше да се излегува а таа ги облечи алиштата кои сум ги спремила за во град...
ама сега многу ми фаааали.... |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blaze si vi jas nemam ni brat ni sestra.....
|
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |