|
Deep Purple |
Внеси реплика |
Автор | |
metallica4ever
Нов член Регистриран: 10.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 13.Јули.2009 во 04:48 |
Sto mislite za bendot ???
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пу, пу, пу за страмота....абе никој не слуша Deep Purple
Омилена песна од најстариот состав, кај што пее David Coverdale http://www.youtube.com/watch?v=UvC5tTTaogI Mistreated |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никогаш не сум ги слушнал за да ги познавам подобро, па да ги критикувам, единствена песна што ја имам слушано е Smoke on the water
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ги сакам, ги слушам Мојата омилена песна http://www.youtube.com/watch?v=1MBPuSVJjZM&feature=fvw |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Deep purple....hmmmm
Zamena za polna turaza koga gi maltretiram komsiite.
Smooth dancer, super truper...eeee.....pictures of home...itn itn...
|
|
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
respekt za grupata,definitiovno edna od najdobrite grupi na site vreminja(barem spored moe mislenje)...omilena pesna SOLDIER OF FORTUNE
|
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
schumi
Сениор Регистриран: 13.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Супер бенд...Тапанарот ми е еден од најомилените. Mk2 ми е омилен состав, иако и Mk3 е одличен. Иначе омилени песни ми се Вurn (одлични тапани, одличен риф, одличен вокал) и Hush.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дип Парпл... ги сакам, не дека баш ги обожавам, ама добри се и сакам да ги слушам во посебни моменти.
Летово бев на нивни концерт, иако се веќе стари, уште не се истрошени, направија добра журка, а гледам обожаватели имаат и меѓу помладите генерации кои им ги знаат и пеат песните. Респект! Sometimes I feel like screamingBurn |
|
the Carpenter
Нов член Регистриран: 26.Март.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Преценети музичари. На многу пониско ниво од Зепелин на пример. тоа што се „цел свет“ бенд е доволен показател. Бенд што менува пејачи, гитаристи, басисти, тапанари како чорапи сигурно нешто ... му недостасува.
Ваљда дека се (едни од)први9те), и дека стартуваа со прекрасни албуми (Гилан И Блекмур ера) (о)станаа тоа што се. Инаку, имам респект, ама не повеќе од што треба. Бенд ко бенд. Легендарен и влијателен. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |