|
Офтопик |
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Автор | |||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
видиш колку си ми паметно Изменето од Sunny - 13.Декември.2009 во 19:30 |
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
конкретно се на првата страна шо е на бугарски Изменето од vlad0 - 13.Декември.2009 во 19:32 |
|||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас ништо не реков да преведеш, ниту те спомнав тебе, не знам што си се фатил за мене, па секаде ме спомнуваш....ако има нешто што треба да го расчистиме, кажи. Изменето од Македон - 13.Декември.2009 во 19:31 |
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
"све" не е на македонски.Корегираj се и тогаш ке ти одговорам
|
|||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ти фрлил мерак |
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ете подврати се на последниот пост „све„ е корегирано во „се„ |
|||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
во право си |
|||
|
|||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
добро бе, неможе ли просто еден офтопик да ставите
|
|||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Гризни јазик и мрдни се од место... |
|||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
значи стварно нема смисла... никако да падне ова снегот
|
|||
|
|||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кое годиште е модераторов
|
|||
|
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Моментано сите сме офтопик.Ама аj ja ке ставим еве
|
|||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
море имаше снег у лакочереј ама се стопи инаку ако сакаш снег појди си на галичица и ќе си најдеш и за продавање |
|||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
само ако ме боли после нешо ... |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |