|
Офтопик |
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Автор | |||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Емил пишувај македонски.
|
|||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Емил мило ај те молам преведи ми ова на български што си пишувал да можам целосно да уживам во твоите постови
|
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ЕМИЛ јас ако бев модератор ќе го видеше бог по пиџами...
ама не сум... и покрај се опомена:ПИШУВАЈ МАКЕДОНСКИ ЗА ДА ТЕ РАЗБЕРАТ СИТЕ, А АКО САКАШ БУГАРСКИ ТОА ПО ЛП СО ЧЛЕНОВИТЕ КОИ РАЗБИРААТ БУГАРСКИ. што ќе беше ако сите почневме на нашки???ќе се направеше попара, хаос, затоа мисли малку ОК??и не го сфаќај ова како навреда зошо е за твое, а и за доброто на сите... |
|||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јас мислам Владо да се стави за модератор... заслужи детето
|
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Уживај Владо и релаксирај се. |
|||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
абе како да се релаксирам ко овој емил фатил на бугарски ко нездрав |
|||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Еми требе jа |
|||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
фала мило за поддршката ама дали не сум во право ај кажи? |
|||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
бе има и други теми бе |
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Бреее многу е тежок бугарскиот.Никоj не го разуме.ОК.Ке пишуваме на Македонски.
Кажи ми Македон што сакаш да ти преведам?
|
|||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас кога ќе ти кажам да се релаксираш и да не се замараш, тоа и го мислам. Правилата се јасни, ќе се реагира. |
|||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
еве јас ќе ти кажам:ако може све?? |
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Конкретно ?
Зошто зборот "све" мислам ке не е на Македонски Изменето од емил - 13.Декември.2009 во 19:31 |
|||
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |