|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 4344454647 55> |
Автор | |
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чудо е програмчето, и јас еднаш имав исто така проблеми и само со ова се исчисти се :)
|
|
Schumacher
Сениор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве вака, Имам алкател от-800. Се е тоа убаво што го имам само работата е што тој прима мп4 видеа само во H263 видео кодекс, а мп4-ките се во H264 (повеќето) или H263р. Мене ми е потребно да енкодирам MP4-ка во H263. Ај сеа помош ако може. Пробав со све живо и диво, неможе, едноставно несака!
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Shtotuku reshiv golem problem so ovoj program Flix sekoja chest za linkov,ti dolzam edno golemo blagodaram |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во секој случај имаш и ќе ти остане malware-ot, за што помалку да ти се вклучуваат поп-апи, ќе дефинираш статус на блокажа на поп-апи во самиот експлорер, или фајрфоксот. Ќе си подесиш левел high, и нема да ти излезе ни еден поп-ап. Malware i Spyware неможеш да спречиш од навлегување од проста причина што тие се интегрирани во самите веб сајтови, и понатака се водат како tracking cookies. Плус моја препорака ти е да го тргнеш Spyware doctor, бидејќи и таа програма како таква е декларирана како Spyware. Моја препорака, а мислам дека и на поголем дел од интернет заедницата би ти била Spybot-SD. Подолг период сум вклучен во оваа проблематика, па затоа и ти го препорачувам ова. Самиот програм има интегрирано tea timer, кој работи како стелт во позадина без некое значајно оптеретување на рам меморијата (за разлика од останатиот безбедносен софтбер) на компјутерот, а втора убава работа е што има и алатка за имунизирање на самите cookies. Со редовно имунизирање на истите (1-2 неделно) ќе ги решиш сите проблеми. http://www.safer-networking.org/mk/index.html Изменето од NRGMKD - 07.Декември.2009 во 13:58 |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
reki
Нов член Регистриран: 06.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kade moze da najdam kod za avira antivir premium
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе ти пратам линк по лп тои тука не е дозволено да се постира пиратски матријал. |
|
luckyboy
Сениор Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Проблем со сите Addobe апликаци што ги имам во ком... на старт на сите ми го показува ова....
помошшш ! Изменето од luckyboy - 11.Декември.2009 во 02:03 |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa klik na accept... nisto strasno.. toa ti e samo za aktivacija..
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
minceski
Нов член Регистриран: 12.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam problem koga zemam da formatiram pc-to go stavam xp cd-to i restart i pojave se toa sto gi bara drajverite plavo, i koga pise pretisni enter to continue i se pojave eden problem i vika deka da proveram dali e povrzan dobro hard discko a hard dicko e vo red sto treba da napravam??
Изменето од minceski - 12.Декември.2009 во 14:59 |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ова прашањето ти е за во софтвер не за во хардвер. Ставиго хардискот на друг компјутер и форматирај го . Се исчисти од него и после на него инсталирај си оперативен систем. |
|
minceski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pls nekoj ako moze da mi kaze kako da go preinstaliram pc-to ako se pojavuva ovoj problem. |
|
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а кој проблем се појавува ?
|
|
minceski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.mypicx.com/12132009/problem/ vidi na slikata
|
|
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ти требаат SATA драјвери или исклучи го во биосот сата подршката и ке се инсталира без проблем, ако имаш добар компјутер со 2 гб рам и двојадрен процесор инсталирај си Windows 7 или Windows Vista
Изменето од Dark HaCkeR - 13.Декември.2009 во 17:08 |
|
Внеси реплика | страница <1 4344454647 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |