|
Дали верувате дека се љуби само еднаш!!! |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 18> |
Автор | ||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еднаш се љуби, другото е пракса
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ако се љубело само еднаш, тогаш многу врски и бракови не би постоеле
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
обично „дечиштата“ патат од моментално слепило кое го нарекуваат љубов Можда се љуби еднаш, можда два пати, можда сто пати...не знам...
Досега само се праксирам , а за понатака здравје-боже , се надеваме на најубаво...
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a dali se ljubi samo ednas?!? toa sekoj si go znae vo srceto...ako nekoj ljubel samo ednas togas za nego e stvarno takanekoj drug mozebi ljubel poveke pati...no samo nie samite znaeme kolku iskreno sme ljubele
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во филмот „Казанова“ со Хит Леџер и Сиена Милер има еден многу интересен дијалог помеѓу нив двајца во врска со љубовта и бројот на врски и љубовници.
Во дијалогот Сиена Милер му вели на Леџер -Со секоја наредна врска љубовта се троши. Доста интересна реплика е ова и кој знае може се и во право?????-Или не Не знам мајку му? |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
многу нормално,... тоа но сепак, мојата поента беше да кажам дека не се љуби само еднаш |
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не мислам дека човек љуби само еднаш... може повеќе пати искрено и од срце да љуби, ако знае да се дава несебично и да ужива максимално во љубовта... сите луѓе што поминале низ нашиот живот оставиле трага - некаква...
ако за некого сме мислеле дека го сакаме, можеби не било така - за тоа стануваме свесни подоцна ако сретнеме некој што ќе го сакаме уште повеќе... не можеш да сакаш исто со 16 и со 26 години... човекот се менува, затоа може да љуби повеќе пати... така јас мислам... |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се сложува со Евенстар дека во однос на љубовта човек со текот на годините ги менува своите приоритети.
Исто така дека за некои „големи“ љубови со текот на времето сме разбрале колку плитки чувства сме имале,кои се засновале само на обична страст и си велиме кај ни биле очите. Арно ама слепа е љубовта |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
колку е тоа прашање на верување...
на искуство...??? да ..ако е до мое искуство... но доцна се дознава за тоа... пак ако е до мене... еднаш е премногу... два пати е премалку... what ever... |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Точно од збор до збор |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sakash poveke pati ,,no razlicna e ljubovta ..,
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вистински се њуби само еднаш. А се останато после тоа е залажување.............или утеха........како сакате.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |