|
Дали му верувате на Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 6364656667 76> |
Автор | ||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се обидува човекот, не зафркавај. Ако мислиш на прашањето со името, што треба да стори? Зар некој би постапил поинаку?
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кој рече за името....
Јас зборам за тоа дека три и пол години е на функција....ништо не е мрднато од мртва точка, дури во некои области сме назадувале..
Факт е...му се закачи и светската криза на врат, и тоа има големо влијание...меѓутоа резултатите му ги немаше и пред тоа....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе види сега, ако гледаме така, резултати до сега не даде НИКОЈ.
Заглавивме во транзиција, генерации луѓе се уништени-и никако да мрднеме. Се изненадив пред некое време гледав емисија (мислам за Естонија), како тие излегле од транзиција и како се живее кај нив, милина. Е сега прашањето беше дали му верувам на Груевски: му верувам дека сака да стори нешто, се труди. Но зошто до сега нема резултати, зошто воопшто ниедна влада не дала резултати и излез од дното...навистина, зошто? |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a sto e za tebe rezultata, daj primer....nekako mn globalno mi zvuci ova.. |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што е резултат....
Па пак ќе ти одговорам глобално.....подобар живот....
подобар живот за сите...не само за партиски гниди и функционери....поголема вработеност ( не фиктивна ), подобра еономија, странски вложувања ......
Ништо од ова нема пријателе...и сите тоа полека почнуваат да го гледаат и сфаќаат ...и партиските полтрони и најзагреаните навивачи....
|
||
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
podobar zivot vo 3ipol godini??? cista utopija ako ne pocnete od samite sebe... Изменето од LouWeed - 11.Декември.2009 во 10:37 |
||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Извини....јас не се мавав во гради, туку тој....тој ветуваше брда и долини....тој ги напиша 100 чекори....тој не е*е во здрав памет дека секој ден ни е се поубаво....дека сме најспособните, најпаметните на континетов (и пошироко)....а која е реалноста.....
Ништо не мрда од мртва точка....само слушаме споредби дека ни другите не биле подобри....епа тоа не е напредок, тое е нешто што го знаеме и ние самите, затоа и другите не се повеќе на власт.
Затоа....не му верувам.... Изменето од ninja_34 - 11.Декември.2009 во 10:57 |
||
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас сум еден од оние кои сеуште му веруваат на премиерот Груевски, ама само нему. Зошто. Што ми смета?! Па ми сметааат многу функционери од неговата гарнитура кои само на име на добиените избори прават што си сакаатбидејки знаат дека опозицијата и да ги прозива, никој не и верува па тие ловат во матно, ама бајаги ловат и трупаат богатство, запослуваат се што им е роднина до 10 колено. Ми смета тоа што премиерот не реагира на повикот од опозицијата односно прозваните да ги протресе та ни една вошка да не остане во нив. Ми смета што на раководни функции се ставаат САМО заради својот политички ангажман на дело не покажуваат ништо, ама уште повеке ми смета кога таквите САМО заради партиската книшка или заради врските и ортомите не се менуваат и предизвикуваат огромен револт кај обичните смртници. Ми смета што с епочесто се имитирааат постапките на оние кои народот не ги гласаше односно ги смести во опозиција, а за жал има многу такви. Ми смета еуфорија од промени кои не се добро осмислени и кои претрпуваат фијаско- како намерно да се прави така за да се одвлече внимание од други покрупни неправилности. За името не го осудувам, напротив го одобрувам неговиот тврд став од едноставна причина што не може ЕУ за едните да биде мајка, за другите макеа. На Балканот на Косово му даде самостојност а на другите им брани па некои дури се сметаат и за терористи (Баскијците, Ирците, Јужна Осетија) или пак некои дури не смеат да си го кажуваат ни својот национален идентитет (Македонците, Власите, Турците во Грција, Македонците во Бугарија...) Би сакала да се врати на релацијата која ја имаше заземено во првиот мандат/првата година од владеењето. Ова сега владеење од поединци не ми се допаѓа, а со тоа постепено ја губам и довербата во него како премиер. |
||
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а сигурен сум и дека навечер , додека заспива во сигурноста на неговата "чесност", и си се смешка помалку, задоволен од себе си. |
||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само би кажал дека оваа влада на РМ предводена од Груевски
имаше историска шанса да зададе одлучен удар на организираниот криминал, мито и
корупција и истиот да го доведе во подносливи граници, но за жал не ги покажа
очекуваните резултати.
Според ова проценете дали јас а и вие треба даму верувате на Груевски. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sekoj den se pomalku mu veruvam, a ako pocnam da pisuvam zosto veke ne mu veruvam ke me opomenat moderatorite za uzurpacija na prostor
|
||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто да го узурпираш бадијала просторот...едноставно кажи дека не му веруваш затоа што лаже...
|
||
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Слободно пишувај, има простор колку ти душа сака... Темите се за дискусија и се’ додека се држиме до правилата - нема место за опомени. |
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Clen sum na partijata koja sto e sega na vlast od 92 god. Mnogu go podrzuvav Gruevski do pred nekoe vreme, so nadez deka nestata ke se popravat. No nestata vo MK od 2006 god. tapkaat vo mesto. Imase pozitivni rezultati vo negovoto rabotenje, dobri potezi, no nekako poslednive 2 god. izleze od kontrola.
So kriminalot ne se spravi kako sto vetuvase odnosno otera vo zatvor eden kup lugje sitna boranija dodeka krupnite zverki od tranzicijata gi ostavi na raat, ekonomijata tapa, dovede eden nedokvakan covek za pretsedatel na drzavata, se zakara so site sosedi bez nekakov poseben povod, totalno ja vrati drzavata vo vremeto na Aleksandar Veliki, imam cuvstvo deka nieden moj cekor ne e sloboden, deka e kontroliran od kodosite okolu mene, sto me podsetuva na nekoi minati vreminja. Upagjanje vo obvinitelstvo, sudstvo, i sekoja edna institucija so svoi poslusnici koi isto mislat kako vozdot. Otsustvoto na demokraticnost vo partijata. Iskazuvanjeto na sprotiven stav od onoj na vodacot e netolerantno i e najgolem grev. Tajnite dogovori so DUI, dogovor za penzii na razbojnicite koi sto ubivaa i palea po drzavata, dodeka branitelite se ostaveni na marginite na opstestvoto. Casata ja prelea necoveckata konstrukcija i nevidenata hajka protiv Ljube Boskovski. Sto e mnogu mnogu e. Se plasam deka koga negovoto tonenje ke trgne nadolu da ne ja povlece celata drzava i narod so nego. |
||
Внеси реплика | страница <1 6364656667 76> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |