IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Што сонувавте денес?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што сонувавте денес?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 55>
Автор
Порака
DDarko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Регистриран: 14.Мај.2009
Статус: Офлајн
Поени: 4356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2009 во 07:18
Kako shetam edno malko komshisko dete.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2009 во 11:46
...g-ga Nanidad ke surfa po net i ke zapoznae eden tip od Azerbejdzan ,so kogo ke ostvari sredba ,koja ke vrodi so plod...ke mu rodi na adzijata uste eden sin,koj ke go ozenat so vnukata na Seval.
....Kerem ke se razvede od Seherzad,i ke ja zeme sestrata na Ajse..
..Onur ,za zal na nekoi ovde,ke umre od neredoven seks,a Seherzad ke se onaduva sekoja vecer so soferot na adzijata...Faruk
....Gani slucajno,ke se zacleni na forumot na IDIVIDI i ke se zapoznae so edna moderatorka od istiot so koja ke ima 8 deca..тага
....Fusun ke mi dojde na srede son  ..ke me razbudi ...i ke fatam uplav ...ke mi se zdrvi zasekogas..тага
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2009 во 13:04
Originally posted by zagor zagor напиша:

...g-ga Nanidad ke surfa po net i ke zapoznae eden tip od Azerbejdzan ,so kogo ke ostvari sredba ,koja ke vrodi so plod...ke mu rodi na adzijata uste eden sin,koj ke go ozenat so vnukata na Seval.
....Kerem ke se razvede od Seherzad,i ke ja zeme sestrata na Ajse..
..Onur ,za zal na nekoi ovde,ke umre od neredoven seks,a Seherzad ke se onaduva sekoja vecer so soferot na adzijata...Faruk
....Gani slucajno,ke se zacleni na forumot na IDIVIDI i ke se zapoznae so edna moderatorka od istiot so koja ke ima 8 deca..тага
....Fusun ke mi dojde na srede son  ..ke me razbudi ...i ke fatam uplav ...ke mi se zdrvi zasekogas..тага

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењеКако бе тоа со Онур? Зар Шеќерка не дава често?голема%20насмевка
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2009 во 13:29
Во живот полош сон не сум сонувала, убаво се изнамачив.

Сум се нашла во некоја подземна просторија, подрум на зграда а таму имало некаква гозба. Луѓето-домаќини биле вампири и сакале да ме најадат па да пијат од мене крв. Кога сум сфатила што е работа, дискретно се обидов да ја напуштам “забавата“ ама заклучувам дека зградата нема влезна порта. Потоа сум скршила еден прозор од ходникот (се скрши како да е од лесна пластика), и скокнав. Почнувам да стопирам за да се оддалечам побрзо, но сите автомобили-всушност ме барале мене. Бегам, и бегам, и трчам, и трчам, доаѓам до некој за мене непознат град, а прогонувач зад пети. Влегувам во една продавница и купувам превез за лицето, марама така и ја ставам на себе, но сфаќам, дека и гонителот маскиран ми е зад пети...голема%20насмевкаИ така трчи бегај додека не се разбудив, без епилог. демонски сон.

Има уште ама доста е. Инаку не гледам хорор филмови, секогаш сум со убава мисла...Ако знае некој да проанализира ќе бидам благодарна.
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2009 во 13:50
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Сум се нашла во некоја подземна просторија, подрум на зграда а таму имало некаква гозба. Луѓето-домаќини биле вампири и сакале да ме најадат па да пијат од мене крв. Кога сум сфатила што е работа, дискретно се обидов да ја напуштам “забавата“ ама заклучувам дека зградата нема влезна порта. Потоа сум скршила еден прозор од ходникот (се скрши како да е од лесна пластика), и скокнав. Почнувам да стопирам за да се оддалечам побрзо, но сите автомобили-всушност ме барале мене. Бегам, и бегам, и трчам, и трчам, доаѓам до некој за мене непознат град, а прогонувач зад пети. Влегувам во една продавница и купувам превез за лицето, марама така и ја ставам на себе, но сфаќам, дека и гонителот маскиран ми е зад пети...голема%20насмевкаИ така трчи бегај додека не се разбудив, без епилог. демонски сон.

Има уште ама доста е. Инаку не гледам хорор филмови, секогаш сум со убава мисла...Ако знае некој да проанализира ќе бидам благодарна.

ti cedo bozjo ,imas zgaznato na nesto...na raskrsnica nekoja!....i ne samo toa..
pod cergiceto na vleznata vrata imas istureno voda ,a na desnata strana od vleznata vrata nekoj dusman ti ima iseceno parce od drvoto..
naparvena ti e magija da nemas miren son,a ako sonuvas da imas strasni sonovi..

ne se plasi...donesi mi  bela maicka(ili moze i gakicki..ne tanga..),crn konec i nokt od jarka..jas ke rasturam...намигнување
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
ahmar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Октомври.2008
Поени: 712
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ahmar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2009 во 13:57

Луѓето-домаќини биле вампири и сакале да ме најадат па да пијат од мене крв.

Вампири што пијат крв на луѓе т.с ги напаѓаат има само во холивудтски филмови а никако во народните преданија за нив.Така да тоа е рефлексија на веќе виденото од филмовите.Значи не точно дека те бркале вампири,ти само си сонувала дека те бркале вампири

Илја дин,Илја бил ел Месија+++
нема друга вера освен правоверната,Христос е Месијата+++
Кон врв
Tetratka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Септември.2008
Локација: дрвара
Поени: 5153
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tetratka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2009 во 14:02

големо%20гушкањеголемо%20гушкање

изненадување.....леле.... мила душичке.... ајде да сонуваме заедно и да пиеме крв.... нели ние сме сатанисти...газење%20од%20смеење

Јас онувам само убави сонов... зашо мислам на убави работи... но понекогаш има и лош сон иако има убави работи... сепак соновите немаат врска со реалноста...трепкање

големо%20гушкање
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!

Кон врв
abnormalen Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 05.Април.2009
Поени: 168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај abnormalen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2009 во 14:16
грција пропаднала на дното на морето  и сите грци се начичкале на олимп.! голема%20насмевка
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2009 во 17:39
ноќеска не памтам... ама минатата вечер сонував дека сум во Русија , во Петербург... Бев член на некоја мафија, па спремавме некоја завера... па ме следеше некој....загриженост Абе еден интензиен сон, тоа чудо некоеухКоа станав сабајлето од очи не ми се гледаше, поуморен бев од колку пред да си легнамтага
Кон врв
vlad0 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Титула нема поради неплатени сметки

Регистриран: 18.Ноември.2009
Локација: Македонија
Поени: 2263
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2009 во 18:02
јас обично кога сонувам сонувам глупости ама немам сонувано ништо од дамна
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2009 во 16:00
Сум се лизгала на мраз на фудбаллски теренплазење
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
DDarko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Регистриран: 14.Мај.2009
Поени: 4356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 13:07
sonuvav cvekjinja...голема%20насмевка< id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" ="">
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 13:18
леле мајко моја....

во војна бев во сонотизненадување.... аман...кога ќе престанат ваквите интензивни сонови
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 20:42
Непознат град (премногу чест сон во последно време), непознати улици и живописни излози, а јас се нешто лутам и бегам и никаде да се скрасам и да најдам мир.тага
Многу, многу чест сон во разни варијанти последниов месец, се исти работи се повторуваат, баш да видам што ќе испаднеразмислување

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.