|
Луѓе со посебни моќи |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | |||
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da. Ima lugje so posebni moki, onie koisto crnoto go "pravat" belo, a beloto - crno!!! Tolku se mokni vo toa, sto na kraj i samite ke se ubedat deka crnoto e belo, a beloto - crno!!!
E, takvite e milina da ne gi poznavas!!! |
|||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Екстрите на форумов дозволуват на луге без приватност , да имат посебни моки во иследуването и пребаруването на тугата приватност.
Тоа е навистина специална мок. Прави се по едноставен начин: одлогираш се и влегуваш во активните или просто како гостин пребаруваш и пак влегуваш во активните да не пропуштиш нешто. Упссс,..толку сум восхитена и ентусиазирана од тие луге...та праам грешки... Ма, чудо едно. Изменето од pagane - 30.Август.2009 во 14:51 |
|||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
оф мори мајко шо не ќе прочиташ.... |
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Можеби има...Но сигурно не се овие што се појавуваат во медиумите...
|
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Neznam ...narechete me neverni Toma ,ama jas sum skeptik.
|
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Луѓе со посебни моќи....човек треба да се запраша постојат ли воопшто такви......го читам текстов и се згрозив,прочитајте и вие!!!
Србија: За 500 евра и секс истерувал демони
|
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас имам посебни моќи.
Можам да преживеам после родителска... |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Samo mojot striko ima posebni mojki. Mozhe da izede kolku 6-7 lugje lol
|
|||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Посебни моќи имаат политичарите.Го влечат народот за нос а тој и понатаму им верува - уште и трча по нив!
|
|||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас имам посебна моќ...
|
|||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vo imeto na mocta na siviot cerep....jas sum moceeeen.....HE-MAN... |
|||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ама воопшто не верував додека не ми се случи мене. Пред 8-9 години ми се случија многу работи во животот. Кога се среди се случајно ни излезе непредвидена ситуација и моравме да одиме во Србија. Налетавме на една жена околу 30-35 години. Почна да ми раскажува некои работи што ме оставија со отворена уста. Последната година ми ја раскажа. Не во детали, но онака од околу. Ама се што кажа беше точно. Што ќе беше тоа не знам. Ама од тој ден размислувам два пати пред да кажам дека не верувам во некои (не сите) чудни луѓе |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sto ti e UDBA....rabotat so polna para....
|
|||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |