|
Влажни соништа |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бијонсе ма... читај поубаво погоре
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку често сонувате влажни соништа ?
Изменето од paris25 - 10.Декември.2009 во 17:51 |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ich
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене највлажен сон ми беше кога сум бил во Охрид и сум се фрлил во езероно оридско ама облечен
и тоа ми беше највлажен сон |
|
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
човек сонувал влажни соништа само кога
навистина му треба влажност |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogash do sega.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влажни соништа?
МНогу
Ама јас секако многу сонувам, сонишата ми се со различен жанр така да кај мене тоа е вообичаена работа
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пааааа.... додека не го искусив првиот секс, имав влажни соништа, ама ми се прекинуваа пред да биде најжешкото.. можеби затоа што незнаев што треба...
а инаку после тоа сум имал неколку пати, и мнноооооооогггууууу е незгодно после тоа.. затоа што се осеќаш како да си имал секс, а се будиш и се разочаруваш затоа што тоа било само сон.... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Devojcence
Сениор Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pred nekoj den imav eden takov son ubav ali za zal samo son. Sedime dvajcata i zborime neso sexi i pocnuva da me ljubi za vrat za uvo vo usta, stanuvame prodolzuvame da se lapame i mi zvonea morav da stanam :( a moze ke padneshe i sex.
|
|
Суада
Сениор Регистриран: 25.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред некој ден, јас сонував како бившиот дечко, почнува да ме мава, шљапа по газето, ја му се соблекувам, тој ме љуби, имаше голем јазик во соно... Како да сакаше наместо неговио полов орган, само јазико да ми го става... Нешо се скаравме околу тоа и јас така се разбудив.
|
|
Доаѓам тука-себеси се брукам...
Ми идИ во глава да си пукам Хехе |
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |