|
КОНКУPС ЗА БАБА МРАЗИЦА |
Внеси реплика | страница 123 35> |
Автор | |
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 10.Декември.2009 во 09:57 |
Ајде бидејќи се ближи нова година, јас се префлрам малце во тоа расположение, но како дедо мраз барам и баба мразица.
сите заинтересирани нек се пријават. Изменето од NRGMKD - 10.Декември.2009 во 11:30 |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve mu na "maliov"...nek' lize...........................................prsti !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ауууууууу кај ја најде бре ова... ружна ми стои... брза.. можеш ти и боље... те знам јас..
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,eve mu i ............................................................."pogolema"!
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo NRGMKD za ideite novogodishni
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NGRMKD prati mi adresa na lp i ke ti dadam ja na tebe ne baba tuku tetka mrazica i ne na slika...tuku oziveana slika
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ee,...ovaa mrazica nek' mi dojde samo....ne mora nishto drugo da mi donese...
|
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ovaaaa na sekoe masko bi mu bila zelba za nova godina...
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ostaj za nova godina, pa i za bozik
|
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more jas ja zemam od ovaa nova godina do narednata ne ja pustam.. posle ke se bara nesto novo...
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja mislam deka ke moram da go ubrzam snajderot so kostimot
|
|
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bas bi sakal da go vidam kako ke ti stoi... |
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |