|
Македонска народна музика-By mariovec |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 58> |
Автор | |
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мариовец - веќе ми недостасуваш... дај нешо ново од старата музика...
|
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
mariovec
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 310 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SELIMOVA - ZELCESKI - CD1 - 01 - Makedonsko devojce.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD1 - 02 - Zajdi, zajdi jasno sonce.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD1 - 03 - Ako umram ili zaginam.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD1 - 04 - Ljubi me ljubi me.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD1 - 05 - Bitola moj roden kraj.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD1 - 06 - Tudjinata pusta da ostane.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD1 - 07 - Kako sto e taa casa.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD1 - 08 - Mirjano mome Mirjano.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD1 - 09 - Dej gidi ludi mladi godini.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD1 - 10 - Rume mome.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD1 - 11 - Aj da begame Vaske.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD1 - 12 - Ja izlezi stara majko.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD1 - 13 - Edno vreme si bev ergen.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD1 - 14 - Nema mi libe.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD1 - 15 - 'Ajd zasvirete mi calgijii.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD1 - 16 - Sva noc le Nado.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD1 - 17 - Zosto mi se srdis libe.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD1 - 18 - Kaljo kaljino devojce.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD1 - 19 - Vie se oro.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD1 - 20 - Bratski da se splotime.mp3 http://rapidshare.com/files/318831644/Duet-Selimova-Zelcevski-CD-1-Upload_by_mariovec.rar SELIMOVA - ZELCESKI - CD2 - 01 - Jovano Jovanke.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD2 - 02 -.Lazi vere.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD2 - 03 -.Eleno k'erko.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD2 - 04 -.Sto mi e milo em drago.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD2 - 05 - Vrati mi se.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD2 - 06 - Brala moma kapini.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD2 - 07 - Verna ljubov.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD2 - 08 - Vodenicare.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD2 - 09 - Zemi moma Makedonka.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD2 - 10 - Zurli trestat.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD2 - 11 - Ah ljubov, pak ljubov.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD2 - 12 - Ajde kazi ili otkazi.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD2 - 13 - Ajde kume.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD2 - 14 - Bolna si lezam jas.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD2 - 15 - Veterot te odnese.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD2 - 16 - Zacukale tapanite.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD2 - 17 - Ne kazuvaj dobra noc.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD2 - 18 - Neli ti stiga mojata mladost.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD2 - 19 - Koga si trgnav v tugina.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD2 - 20 - Zosto si me majko rodila.mp3 http://rapidshare.com/files/318831651/Duet-Selimova-Zelcevski-CD-2-Upload_by_mariovec.rar SELIMOVA - ZELCESKI - CD3 - 01 - Sestra brata kani.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD3 - 02 - Belo lice.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD3 - 03 - Snosti sakav da ti dojdam.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD3 - 04 - Na srce mi lezi.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD3 - 05 - More sokol pie.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD3 - 06 - Ceresna se od koren kornese.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD3 - 07 - Dafino vino crveno.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD3 - 08 - Digni si mare ocite.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD3 - 09 - Mi tovaril Donco.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD3 - 10 - Moze li cvece bez voda.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD3 - 11 - Bog da bie koj prv pojde.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD3 - 12 - Dojdi sine.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD3 - 13 - Mamo koj cuka.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD3 - 14 - Marija dilber bela Marija.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD3 - 15 - Na visokata planina.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD3 - 16 - Pesna igra tamburi.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD3 - 17 - Slavej pile.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD3 - 18 - Trgna mi Lenka.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD3 - 19 - Tri godini stanaa.mp3 SELIMOVA - ZELCESKI - CD3 - 20 - Vecna ljubov.mp3 http://rapidshare.com/files/318838888/Duet-Selimova-Zelcevski-CD-3-Upload_by_mariovec.rar Тетратка, Тука сум, ама знаеш како е,жена, деца,сите ме јадат по малку,па немам баш многу време овие денови малку сум во фрка Поздрав |
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
mariovec
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oj Ovcare Mlad Cobane - Aleksandar Sarievski.mp3 Rasplakal se star bel dedo - Aleksandar Sarievski.mp3 Snosti Go Vidov Ubavoto Stojne - Aleksandar Sarievski.mp3 Tri godini Sejmen setav. - Aleksandar Sarievski.mp3 http://rapidshare.com/files/319161442/Aleksandar_Sarievski-Upload_by_mariovec.rar pozdrav |
|
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мариовец може ли да најдеш кавалски езгии...
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Слаб квалитет имаа некои песни од тие што ги данлодирав дечки.
Иначе многу фала на Мариовецот |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
mariovec
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поздрав фикс Знам дека на некои песни е квалитетот малку послаб,но имајте разбирање затоа што некои од плочите се навистина многу стари и скоро е невозможнo да се доведат во оригинална состојба. Целта ми е да оживам некои од старите македонски плочи,па макар и да се со послаб квалитет,подобро да ги слушне некој,одошто никој Поздрав на сите Изменето од mariovec - 15.Декември.2009 во 00:18 |
|
mariovec
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ANGELE DIMOVSKI - Kavalski odglasi Angele Dimovski - Ezgija (Glas mi se cue) Angele Dimovski - Ezgija 1 Angele Dimovski - Ezgija 2 Angele Dimovski - Ezgija na tema Mome stoi vo livada Angele Dimovski - Gajtan oro Angele Dimovski - Gradovecko oro Angele Dimovski - Jas ke odam Angele Dimovski - Kavalsko oro 1 Angele Dimovski - Kavalsko oro 2 Angele Dimovski - Marino oro Angele Dimovski - Nevestinsko oro Angele Dimovski - Povardarsko oro Angele Dimovski - Sofilarsko oro Angele Dimovski - Supli kamen Angele Dimovski - Zelenikovka ANGELE DIMOVSKI - Kavalski odglasi Поздрав за тетратка |
|
mariovec
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Angelko Spirovski - Doleta Mi Licno Pile-24.11.1976.mp3 Angelko Spirovski - Ezero Rajsko Ubavo_24.11.1976.mp3 http://rapidshare.com/files/320948551/Angelko_Spirovski-24.11.1976-Upload_by_mariovec.rar Изменето од mariovec - 15.Декември.2009 во 00:54 |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За ова Мариовец дојди да ти целивам раката |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мариовец да си здрав и жив...
многу ти благодарам... уште таквиот звук ни фали и ќе имаме целосна колекција и ние по дома... а и тука за оние шо сакаат ваква музика... |
|
|
|
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ова е навистина реткост... јас ја сакам таа продукција... полна е со живот... плоча си е плоча.... многу добар старински стерео звук...
ако имаш нешто друго... традиционално... добредојдено е тука... верувај ми има кој да го слуша... |
|
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
поканета-не поканета јас дојдов и донесов уште еден од моите мелеми за душа
|
|
mariovec
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Biba_G добредојде,ти посакувам добра забава во темава,кажи ако сакаш нешто да чуеш,ако сум во можност......нема проблем Мал поздав за тебе Mile Kuzmanovski Ispraten od ljubovta - Mile Kuzmanovski.wma Mile Kuzmanovski - Kolku Vredi Ljubovta.mp3 Mile Kuzmanovski - Ne Kani Me (Remix 2003).mp3 Mile Kuzmanovski - Ne Kani Me.mp3 Mile Kuzmanovski - Ogledalo.mp3 Mile Kuzmanovski - Daj Boze Pesni.mp3 Mile Kuzmanovski - Ispravi se Makedonijo.mp3 Mile Kuzmanovski - Kazi Boze Kako Uspea.mp3 Mile Kuzmanovski - Ke Dojdam Najmila.mp3 Mile Kuzmanovski - Zemjo Zastani.mp3 Mile Kuzmanovski -Zapri Vardare.mp3 Mile,Marijan i Bioritam - Mesto ne me drzi.mp3 Na Sreka Ke Te Potsekam - Mile &_ Milica Kuzmanovski.mp3 http://rapidshare.com/files/273209362/Mile_Kuzmanovski-Upload_by_mariovec.rar |
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 58> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |